PITT cooking Outdoor: De ultieme buitenkeuken ervaring

PITT cooking Outdoor is buiten koken op robuuste gaspitten. Deze krachtige gasbranders worden bedacht en gemaakt in Utrecht in Nederland, dit maakt PITT cooking Outdoor een stukje vakmanschap van eigen bodem met een prachtig design.


Door de losse pitten en verschillende branders, kunt u uw buitenkeuken precies inrichten zoals u dat wenst. PITT cooking is daarnaast geschikt voor ieder gewenst aanrechtblad, of dit nu een aanrecht betreft in uw tuin of op uw boot. Kortom, een buitenkeuken geheel naar eigen wens in te richten, waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan.


Pitt cooking Outdoor bovenaanzicht


Functionaliteit en flexibiliteit in één buitenkeuken

De prachtige PITT cooking branders zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer en messing en bieden daarmee topkwaliteit en duurzaamheid. Ook beschikken de branders over windschermen om de vlam te beschermen tegen de wind voor ultiem kookgemak en kunt u de pitten plaatsen met veel tussenruimte.


Bovendien zijn de PITT cooking branders zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Of je nu dus kookt voor een klein gezelschap of voor een groot feest, met PITT cooking branders ben je verzekerd van voldoende ruimte en mogelijkheden.


Pitt cooking Outdoor branders


PITT cooking Outdoor set

Voor iedere PITT cooking opstelling zijn er mogelijkheden. Voor zowel enkele, als ook meerdere branders, heeft u keuze uit meerdere varianten:


Branders

Brander ‘Klein’ Vermogen van 0,2–2 kW

Omvang Ø 230 mm

Brander ‘Medium’ Vermogen 0,2-3 kW

Omvang Ø230 mm

Brander ‘Wok-/sudder’ Vermogen 0,2-5 kW

Omvang 270 mm

 

Bovenstaande modellen kunnen in meerdere opstellingen met elkaar gecombineerd worden. De Pitt cooking Outdoor branders zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, namelijk Professional of Black.

 

Professional uitvoering (boven)

Branders van zwaar messing.

Stijlvol en elegant


Black uitvoering (onder)

Branders van messing met een zwarte toplaag

Robuust en verfijnd

 

 


PITT cooking Outdoor iets voor jou?

Voor meer informatie of vragen over PITT cooking Outdoor, neem gerust contact op met ons team bij Veldkamp Keukens. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw ideale buitenkeuken!