category image

Koelkast

Koelkast kopen? Inbouw of vrijstaande koelkast of koel-vries combinatie nodig? Dan bent u bij Veldkamp Keukens precies op het juiste adres! Wij leveren alle merken en alle modellen koelkast en koel-vries combinaties. Offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij geven u gegarandeerd de beste prijs!Onderbouw koelkast kopen

Een onderbouw koelkast is ideaal voor een ruimte van bijv. 52 of 88 cm hoogte. Hier kunt u dan een extra koelkast kwijt. Met een onderbouw koelkast krijgt u vaak een grote koelruimte waar u veel in kwijt kunt. De merken als Siemens, bosch en AEG leveren diverse maten en prestaties voor deze koelkasten.

inbouw koelkast voor in de keuken

Inbouw koelkast kopen? Koel/vries combinatie kopen bij Veldkamp Keukens? Wij bieden alle koel/vries combinaties van alle merken. De inbouw koel-vries combinatie van 178cm is het meest gebruikelijk in de keuken. Gelukkig hebben wij hier een breed aanbod van. De koelkasten komen vaak met LED binnenverlichting en ook noFrost.

Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast kopen? Houd uw wijnen vers op de juiste ingestelde tempratuur! De wijnklimaatkasten komen in verschillende soorten en maten.

Zo zijn er wijnkoelkasten van Boretti met wel ruimte voor 42 flessen. Of wilt u een grote inbouw wijnklimaatkast van Gaggenau als de RW466364uit de Gaggenau 400 serie.

Bosch inbouw koelkast kopen?

De Inbouw koelkasten zijn van A-kwaliteit. Met grote diepvrieslades en ruime koelruimtes zijn deze koelaksten een compliment voor uw keuken en houden ze uw voedsel vitamine en vezelrijk.

Inbouw koelkast voor uw keuken nodig? Verschillende inbouw mogelijkheden bij merken als Neff, Bosch Siemens & V-ZUG geven nieuwe prestaties waar u verbaasdt van zult staan.

Een V-ZUG Koelkast is van Zwitserse kwaliteit. Koelkasten met elegant design en sterke functies als NoFrost, Pure Cool en V-ZUG Home. Veldkamp Keukens levert alle apparatuur van V-ZUG

De Veldkamp top 5 koelkasten

De Siemens KI86NAFF0 is een mooie koel/vries combinatie met NoFrost, die je dus nooit meer hoeft te ontdooien!

De sterke Liebherr ICSe 5103koel/vries combinatie met EasyFresh & SmartFrost en heeft ook nog is een inhoud van 264 Liter!

De Siemens KI86V5SF0 is een mooie koel-vries combinatie met sleepdeur systeem

De Etna KCS6178NF180 liter inhoud, 178 cm hoog en een deur die verwisselbaar is in draairichting!

De Gaggenau RY492304 Side By Side Koelkast uit 400 serie is een grote koelkast met 518 liter inhoud, NoFrost en binnenverlichting.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste koelkast?

De beste koelkast voor de consument verschilt per prijscategorie. Bijvoorbeeld van 300 to 400 euro krijgt u vrij standaard functies als u dat fijn vindt. Maar als je extra lades, meer opties, hogere modellen wilt kan het zijn dat je al 500-600 euro uitgeeft. Dus benieuwd wat de beste koelkast is voor u? Bekijk onze website of neem contact met ons op!

Wat is een energiezuinige koelkast?

Per 1 maart 2021 is het energielabel voor koelkasten veranderd. In plaats van een verwarrende schaal met A+, ++ en +++, zijn alle koelkasten nu ingeschaald van A t/m G. Het label A is hierbij het zuinigst. Voor energie specificaties kunt u altijd terecht in de beschrijvingen van producten.