Quooker

studioLine afzuigkap

QUOOKER

Staalstraat 13
2984 AJ Ridderkerk

ONTDEK QUOOKER

Een Quooker® wordt omschreven als ‘De kraan die alles kan’. Naast kokend water met een temperatuur van 100°C is het met de Quooker Cube ook mogelijk om gekoeld en bruisend water te tappen.

De Quooker kokend water kraan is een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Een Quooker is zuinig door de optimale isolatie en de directe beschikbaarheid van het warme of kokend hete water. Een Quooker wordt namelijk onder de kraan in je keukenkastje gemonteerd. Kokend water is daardoor direct beschikbaar. Je hoeft de kraan nooit meer een tijd te laten lopen voor heet water.

Veldkamp Keukens is een officieel Quooker dealer. Wij staan garant voor een voor het beste advies, goede service en desgewenst vakkundige montage.

Quooker logo

QUOOKER MET MONTAGE

Je Quooker laten installeren door een erkend Quooker installateur? Veldkamp Keukens werkt samen met Kampert waterbehandeling Nunspeet. Dit is een gecertificeerd Quooker installateur. De prijs van een Quooker met montage is inclusief demontage van de oude kraan. Wij vervangen de oude kraan één op één voor de nieuwe Quooker kraan.

HOE WERKT HET BESTELLEN VAN EEN QUOOKER MET MONTAGE?
 1. Je bestelt de Quooker van jouw keuze in onze webshop en geeft daarbij aan dat montage gewenst is
 2. Onze planning neemt zo spoedig mogelijk (vaak dezelfde dag nog) contact met je op voor het inplannen van een afspraak.
 3. Binnen 8 werkdagen heb je de Quooker werkend in huis. Deze wordt gemonteerd door een door een erkend Quooker installateur.
Quooker montage
Quooker Flex

QUOOKER FLEX

Kenmerkend voor de Quooker Flex is de uittrekslang. Hiermee creëer je extra bereik in je werkvlak. Het uitspoelen van glazen of het schoon spoelen van groenten is zo makkelijk en snel te doen. Deze kraan is leverbaar in 3 verschillende afwerkingen. Ook geschikt voor gekoeld en bruisend water wanneer je kiest voor de CUBE uitvoering.

Quooker Flex

QUOOKER FUSION

De Quooker Fusion heeft geen uitrekslang. Deze kraan kenmerkt zich door de rechte of door de ronde uitloop. Deze kraan is leverbaar in 5 afwerkingen waaronder de populaire mat zwarte afwerking. De Quooker Fusion kan gecombineerd worden met een CUBE systeem voor gekoeld en bruisend water.

Quooker Flex

QUOOKER FRONT

Begin 2023 is de Quooker Front geïntroduceerd. Deze stoere Quooker past uitstekend in een industrieel of modern interieur. Eenvoud gaat hand in hand samen met een modern design. De hoge mate van gebruiksvriendelijkheid maakt deze kraan een goede keuze. De Quooker Front is leverbaar in de kleur zwart of RVS. In combinatie met het CUBE systeem levert deze kraan ook gekoeld en bruisend water.

ACTIE: RUIL JE OUDE QUOOKER IN VOOR EEN NIEUWE!

De afgelopen jaren heeft Quooker niet stil gezeten. Er zijn diverse nieuwe modellen op de markt gebracht en Quookers zijn nog zuiniger dan dat ze al waren. Veel klanten van het eerste uur overwegen de aanschaf van een nieuwe Quooker. Alleen werkt de oude Quooker nog?

Veldkamp Keukens heeft hier een oplossing voor bedacht in de vorm van een scherpe inruilkorting. U kunt je oude Quooker inruilen voor een nieuwe Quooker. Wij geven tot maximaal €450 retour op je oude Quooker.

ONS VOORSTEL VOOR DE INRUILWAARDE
 • Combinaties < 5 jaar: tot 40% inruilwaarde
 • Combinaties < 6 jaar: tot 35% inruilwaarde
 • Combinaties < 7 jaar: tot 30% inruilwaarde
 • Combinaties < 8 jaar: tot 25% inruilwaarde
 • Combinaties < 9 jaar: tot 20% inruilwaarde
ACTIEVOORWAARDEN
 • De actie geldt alleen voor producten van het merk Quooker
 • De oude Quooker moet in een goede werkende staat verkeren.
 • Je ontvangt maximaal €450,- retour op je oude Quooker.

QUOOKER LANCEERT HET ‘COLD WATER FILTER’

Door te kiezen voor bruisend water uit de Quooker bespaar je op de aankoop van voor gebottelde flessen water.Dit bespaard plastic en energie. Met het nieuwe ‘Cold Water Filter’ is nu ook gefilterd water mogelijk. De starterskit komt de komende maanden beschikbaar. Deze wordt op de koudwaterleiding gemonteerd. Na een jaar kan dan het Active Carbon en Hollow Fiber filter vervangen worden. Dit filter filtert onzuiverheden en verbetert de smaak en geur van het water.

QUOOKER: DE KRAAN MET TOT WEL 6 FUNCTIES

Met een Quooker kunt je naast kokend water ( 100°C) ook warm, koud, gekoeld en bruisend water tappen. Met het Cold Water Filter is er een 6e functie aan toegevoegd namelijk het filteren van water.

NIEUW IN 2023: DE QUOOKER FRONT

De Quooker Front is de nieuwe aanwinst van Quooker. Deze kraan heeft een kenmerkend modern uiterlijk. De bediening gaat soepel door de ingebouwde draaiknop. Bij de introductie is de Quooker Front leverbaar in 2 verschillende afwerkingen. Er kan gekozen worden voor de mat zwart afwerken of voor een matte RVS afwerking.

De Quooker Front is ook leverbaar met een CUBE systeem. Dut systeem maakt het mogelijk om naast direct 100°C kokend water ook koud water en bruisend water te tappen. De Quooker Front is nu leverbaar bij Veldkamp Keukens.

OFFICIEEL QUOOKER DEALER

Veldkamp Keukens is officieel Quooker dealer. Wij kunnen je daardoor helpen met de advies, montage en garantie.

ZUINIG IN GEBRUIK

Een Quooker kraan is zuinig. Wist je dat om het water kokend heet te houden slechts 10 watt benodigd is?

VEELZIJDIGE KRAAN

Een Quooker is veelzijdig en is een ‘De kraan die alles kan’. Naast kokend water kun je met het optionele CUBE systeem ook koud water en bruisend water tappen.

QUOOKER IS MARKTLEIDER

Quooker is marktleider in Nederland op het gebied van kokend water kranen. Het is een bewezen product dat door gebruikers zeer gewaardeerd en aangeprezen wordt.

GOEDE SERVICE

Quooker heeft een uitgebreide eigen serviceafdeling. Registreer je Quooker altijd met het ‘Mijn Quooker-account’.

VEILIG IN GEBRUIK

Quooker heeft een aantal veiligheidsmaatregelen ingebouwd waardoor deze kraan veilig in gebruik is. De kindveilige bedieningsknop en de kraanuitloop zijn geïsoleerd en draaibaar.

Waarom kiezen voor Veldkamp Keukens?

Veldkamp Keukens is al lange tijd officieel Quooker dealer. Hierdoor kunnen wij het gehele assortiment van Quooker leveren. Wij kunnen je voorzien van het beste advies en uiteindelijk de Quooker vakkundig installeren. Wij staan 100% achter de producten van Quooker en willen je ook graag enthousiast maken voor dit prachtige product.