Siemens studioLine

Siemens studioLine keukenapparatuur maakt uw leven anno 2023 thuis comfortabeler met behulp van innovatieve technologie en doordacht design. Siemens verlegt de technologische mogelijkheden van keukens en maakt inbouwapparatuur steeds duurzamer.

Siemens studioLine keukenapparatuur in blackSteel design

Het unieke blackSteel design is een belangrijk kenmerk van Siemens studioLine. Donkergekleurd roestvrijstaal en zwart in combinatie met donker glas vormt samen een uniek geheel. De combinatie met de allerlaatste technieken zoals varioSpeed of de roastingSensor maakt dat deze Siemens lijn één van de meest gewilde lijnen op de markt is. Uw nieuwe keuken wordt nog qua looks nog mooier met Siemens studioLine keukenapparatuur.

"Elegantie en minimalisme worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Unieke Siemens keukenapparatuur lijn met zwarte accenten en donkergekleurd staal!"

De Studioline van Siemens is speciaal ontworpen voor wie alleen het beste goed genoeg is. Het zijn niet zomaar apparaten, luxe en design staan voorop! Geniet elke dag van het werken in de keuken. Bekijk bijvoorbeeld de oogstrelende Siemens CM924G1B1 combi-magnetron. De nieuwe iQ700 Siemens studioLine ovens hebben innovatieve functies en besparen veel tijd. Uniek is de bakoven met een ingebouwde camera in de bakoven. (CT918L1D0) én een inbouw stoomoven met vaste wateraansluiting.

Siemens Studioline

Siemens studioLine apparatuur kopen?

Op zoek naar de nieuwe Siemens lijn voor 2023? Veldkamp Keukens biedt alle apparatuur aan van deze speciale lijn. Voor veel van deze producten is de prijs op aanvraag. Siemens inbouwapparatuur combineert elegant design met slimme technologie. Siemens apparatuur bevat intelligente functies die uw kookervaring verbetert. Het totaalplaatje maakt indruk en is tot in het kleine detail perfect op elkaar afgestemd. Siemens Studioline apparatuur kan naast elkaar of boven elkaar geplaatst worden in uw keukenontwerp. Design en functie zijn perfect te combineren. Bereid de lekkerste gerechten in uw ovencombinatie en houd uw borden of gerechten warm in de praktische warmhoudlade.

De nieuwe Siemens iQ700 ovenmodellen zijn leverbaar in diverse afmetingen en hebben standaard diverse handige functies. Waan uzelf een barista met de Siemens inbouw espressovolautomaat met vaste wateraansluiting. Alle studioLine apparatuur is mooi en functioneel tegelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden en Siemens studioLine prijzen? Neem gerust contact met ons op voor het goed advies en uiteindelijk de beste offerte!

Siemens

SIEMENS STUDIOLINE OVENS

Fascinerend vanaf de eerste indruk: de nieuwe studioLine ovens.

De nieuwe Siemens studioLine ovens bieden van alles alleen het allerbeste. Vernieuwende technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren. Doordat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

Functionaliteit en design tot in het kleinste detail.

Hoogwaardige materialen, zoals glas en staal van hoge kwaliteit prikkelen de zintuigen met hun kleur en textuur. Wanneer de oven niet in gebruik is dan schakelen de TFT-touchdisplays zichzelf discreet uit. Dit zorgt voor een visueel geheel. Dankzij de vele keukenoplossingen die Siemens te bieden heeft, zijn de mogelijkheden om je apparatuur in te delen eindeloos. Bak een lekkere appeltaart in de oven en maak aansluitend een heerlijke cappuccino met de inbouw espressovolautomaat.

studioLine ovens
studioLine inductie

SIEMENS STUDIOLINE INDUCTIE KOOKPLAAT

Wij bieden alle Siemens studioLine inductie kookplaten aan in onze online shop. Nieuw is de studioLine freeInduction Plus kookplaat! Deze kookplaat kenmerkt zich door het vrij kunnen bewegen van uw pannen over de gehele kookplaat! U zit dus niet meer vast aan de verschillende voor gedefinieerde kookzones. Het Siemens inductionAir systeem is een combinatie van een flexInduction kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem. Deze Siemens inductie kookplaat met afzuiging past bij elke keuken.

SIEMENS STUDIOLINE AFZUIGKAP

Een elegante afzuigkap die communiceert met uw inductiekookplaat? Het is mogelijk door het cookConnect systeem. Inschakelen van de verlichting en kiezen van de juiste afzuiging, uw keuken bepaalt het vanaf nu zelf Wij leveren onder andere een Siemens studioLine plafondunit, diagonale en verticale wandschouwkappen en traditionele maar zeer effectieve wandschouwkappen.

studioLine afzuigkap
studioLine inductie

SIEMENS STUDIOLINE COMBI-MAGNETRON

De magnetron of combi-magnetron heeft vaak een prominente plaats in een keuken. Deze Siemens studioLine oven met magnetron is intuïtief te bedienen en de Home Connect functie maakt het mogelijk dat uw keukenapparatuur op afstand te bedienen is. Bespaar opwarmtijd met functies zoals varioSpeed.

SIEMENS STUDIOLINE STOOMOVEN

Gezond koken met behoud van kleur en vitamines? De Siemens studioLine stoomoven of oven met stoom is een aanwinst voor uw keuken. Door het stomen met uw groenten en vis (Sous-vide) kiest u voor de beste bereidingsmethode. Bekijk de uitgebreide functies van Siemens stoomovens.

studioLine stoomoven

Veelgestelde vragen

Vragen

WAT IS SIEMENS STUDIOLINE?

Siemens studioLine is een exclusieve lijn blackSteel design keukenapparatuur. Ook qua functionaliteit is deze lijn vooruitstrevend en maakt het gebruik van de nieuwste technieken en standaarden!

WAAROM MOET IK KIEZEN VOOR SIEMENS STUDIOLINE APPARATUUR?

Een strak en consequent doorgevoerd blackSteel design in combinatie met de nieuwste technieken maakt deze Siemens lijn tot één van de populairste exclusieve productlijnen van dit moment! Uniek design, onderscheidend en vooruitstrevende techniek!

WAAR KAN IK SIEMENS STUDIOLINE APPARATUUR KOPEN?

Veldkamp Keukens voert de gehele Siemens studioLine lijn in het assortiment. Neem nu contact met ons op voor advies en een prijsopgave!

IS ER OOK EEN SIEMENS STUDIOLINE INBOUW KOFFIEMACHINE TE KOOP?

De Siemens studioLine CT836LEB6 inbouw koffie volautomaat (45 cm) in blackSteel design biedt veel functies. Maximale aroma door het sensoFlow System en ze uw favoriete koffie met 1 druk op de knop met de One-touch functie.

WAT IS HOME CONNECT?

Home Connect is een systeem waarbij uw keukenapparaten via een app gekoppeld worden. Bedien uw huishoudapparaten met wifi via de Home Connect app. Maak uw huishouden slim!