Accessoires voor rondom de spoelbak

Hieronder hebben we een paar leuke producten voor je op een rij gezet. Al deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, dus laat je fantasie los!

 

Zeepdispenser

Een zeepdispenser wordt geïntegreerd in je spoelbak of in je keukenblad. En is verkrijgbaar in daarvoor bijpassende kleuren. We zeggen niet dat het gemakkelijk is om het zeeppompje bij te vullen, maar het staat wel heel mooi. En goed, dat hoeft ook niet super vaak als je een normale dosis gebruikt.

             


Pannen onderzetter

Het kan zijn dat je soms even geen zin hebt om je pannen af te wassen. Dus zet je ze in je spoelbak neer. Prima, maar als je deze te lang stil laat staan er komt water bij dan kan het zijn dat er bruine kringen komen in je spoelbak. Gelukkig zijn hier rubberen pannen onderzetters voor ontwikkeld die dit tegen gaan. En bijna elk spoelbakken merk heeft ze, dus mooie franke onderzetters bij je franke spoelbak!


Pannen rooster

In tegen stelling tot wachten met afwassen, kan je met een pannenrooster je pannen gewoon boven je wasbak leggen. Dit voorkomt dus hoe dan ook kringen. En wanneer je een flexibel rooster neemt kun je hem tijdens het afwassen bijvoorbeeld gebruiken om glazen in te laten drogen. Kijk maar op de onderstaande afbeelding.

            

 

Een kokend waterkraan

We zien je lezen met de gedachte – maar ik heb al een kraan – we begrijpen het, maar we willen dit toch graag even met je bespreken. Een kokend waterkraan heeft t al in de naam, maar met deze kraan kan je dus koud, warm en kokend water uit de tap verkrijgen. Er zijn bijvoorbeeld merken als Quooker, Selsiuz of Triton.

Wilt u de beste offerte ontvangen voor de bijpassende accessoires van uw spoelbak? neem contact met ons op en ontvang vandaag nog de beste prijs!