Bosch accent line

Bosch accent line keukenapparatuur naast een zeer hoge kwaliteit net een beetje extra comfort en duurzaamheid. Bekijk de nieuwe lijn van 2023 van Bosch accent line. Stuk voor stuk apparaten met een strak en consequent uitgevoerd design.

MAAK KENNIS MET ACCENT LINE VAN BOSCH

Bosch accent line inbouwapparatuur oor elke keuken, groot of klein

Bosch accent line apparatuur is geschikt voor elke keuken, groot of klein. Het is belangrijk om goed na te denken over de aankoop van inbouwapparatuur voor uw keuken. Apparaten waar dagelijks mee gewerkt wordt moeten voldoen aan alle wensen en eisen van de gebruiker. Daarom biedt Bosch accent line net dat beetje extra gemak.

Bosch is een merk waar deskundigheid en ervaring centraal staan. Een lange traditie heeft geresulteerd in uitstekende inbouw apparatuur waarop je kunt vertrouwen. Met natuurlijk standaard bijzonder extra's waarmee u de beste bakresultaten en ook resultaten bereikt.

U kunt het zo uitgebreid maken als u wil

Bijzonder is de ruime keuze aan keukenapparatuur en inbouwapparatuur. Naast vele afmetingen en uitvoeringen biedt deze accent line lijn ook diverse soorten apparatuur. Een inductie kookplaat met afzuiging, een ingebouwde koffiemachine met vaste wateraansluiting, een combi-magnetron, een oven, een koelkast & vriezer of een vaatwasser, het is allemaal te combineren in deze lijn. U kunt het net zo uitgebreid maken als uw wil. Veldkamp Keukens geeft daarbij graag het beste advies en service. Desgewenst kunnen wij de Bosch accent line inbouwapparatuur inbouwen uw uw keuken.

studioLine ovens
studioLine inductie

EXCLUSIEF BINNEN ACCENT LINE: DE NIEUW CARBON BLACK LIJN.

In een modern interieur voert zwart steeds meer de boventoon. Het design van de Carbon Black product serie speelt hier op in met prachtige inbouwapparatuur uitgevoerd in carbon zwart. Deze apparaten zijn onderling goed te combineren. De hoogte van de panelen en het mooie design van de displays zijn bij alle Bosch accent line Carbon Black inbouwapparaten gelijk.

Perfect te combineren.

Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de inbouw-ovens, espresso volautomaten, warmhoudlades en vacumeerlades naadloos en perfect op elkaar aan. Ze passen ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur. Te denken valt aan de accent line inductiekookplaten en het afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line inbouwapparaten kan rekenen op de beste topprestaties en ultiem gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen

WAT IS BOSCH ACCENT LINE?

"Inbouwapparatuur met smaakvolle extra‘s", zo omschrijft het merk Bosch de speciale accent line lijn. Betrouwbare kwaliteit met net dat stukje meer. Standaard is Bosch accent line al van diverse extra's voorzien. Koken wordt nog leuker en makkelijker!

WAAROM MOET IK KIEZEN VOOR BOSCH ACCENT LINE INBOUWAPPARATUUR?

De accent line lijn van Bosch biedt naast de standaard mogelijkheden net een stukje extra. Zo helpt de PerfectFry-sensor bij een inductiekookplaat elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen. Of gebruik de PerfectCook-sensor om de temperatuur van een pan in de gaten te houden. Zo biedt elk accent line apparaat handige extra's.

WAAR KAN IK BOSCH ACCENT LINE APPARATUUR KOPEN?

Veldkamp Keukens voert de gehele Bosch accent line lijn in het assortiment. Wij zijn officieel Bosch accent line dealer. Neem nu contact met ons op voor advies, een prijslijst en een prijsopgave!

KAN IK DE BOSCH ACCENT LINE 2023 FOLDER AANVRAGEN?

Veldkamp Keukens helpt u graag bij het vinden van Bosch accent line apparatuur. Neem contact met ons op voor een uitgebreid magazine. Begin 2023 zijn diverse nieuwe apparaten leverbaar waaronder een stoomoven en koffie inbouw machine met vaste wateraansluiting. Benieuwd naar onze Bosch accent line prijzen? Wij sturen u graag een offerte op maat.

WAT IS HOME CONNECT BIJ BOSCH APPARATEN?

Met het Home Connect systeem kunnen keukenapparaten via een app gekoppeld worden. Met Home Connect app kan apparatuur op afstand bediend worden.