Annuleren & Retourneren Veldkamp Keukens webwinkel


Bestelling Annuleren (voor levering)

Een geplaatste bestelling op de webwinkel van Veldkampkeukens.nl kan kosteloos en zonder opgaaf van reden geannuleerd worden.


De koop ongedaan maken (na levering)

Je hebt het recht zonder opgave van redenen de bestelling, binnen 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst, te herroepen. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen naar Veldkampkeukens.nl. Je ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door Veldkampkeukens.nl wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een percentage daarvan terug. Als de klant een product retour wil sturen, kan hij/zij contact opnemen met veldkampkeukens.nl via: info@veldkampkeukens.nl.

De werkelijke afleverdatum geldt als leverdatum, ook als het product pas later geïnstalleerd wordt. Indien je besluit het product niet zelf terug te sturen maar te laten ophalen door Veldkampkeukens.nl, zijn de kosten van het retour halen (€ 50,-) voor jouw rekening. Ook als je het product zelf terugstuurt zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening. Eventuele schade die ontstaat indien je ervoor kiest zelf het product retour te zenden (via een externe partij of door jezelf) aan Veldkampkeukens.nl, zijn voor je eigen verantwoording en rekening.

LET OP: Indien een product zonder melding retour wordt gestuurd naar Veldkampkeukens.nl, verzoeken wij het herroepingsformulier mee te zenden! Indien mogelijk, wordt veldkampkeukens.nl graag vooraf op de hoogte gebracht van de retourzending.

Voor montagediensten die binnen de bedenktijd van 14 dagen volledig zijn uitgevoerd geldt dat dit geschiedt met uitdrukkelijke instemming van de consument. De consument heeft immers in het online bestelproces uitdrukkelijk voor een specifieke leverweek en een montage datum gekozen, welke gelegen is binnen de bedenktijd van 14 dagen. Aldus heeft de consument geen recht op terugbetaling van de gemaakte montagekosten.


Voorwaarden voor volledige terugbetaling:

  • Het product dient geheel compleet en in de originele staat te zijn;
  • Het product dient schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen;
  • Het product mag niet beschadigd zijn;
  • Meegeleverde montagemateriaal dient indien redelijkerwijs mogelijk, origineel verpakt te zijn;
  • Het product moet voorzien zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires;
  • Het product moet voorzien zijn van een goede verpakking, bij voorkeur de originele verpakking, welke wel geopend mag zijn geweest;
  • Je bent als klant alleen verantwoordelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Veldkampkeukens.nl betaalt het aankoopbedrag inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze voor een andere wijze van levering dan de door veldkampkeukens.nl geboden goedkoopste, standaard levering) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug. veldkampkeukens.nl betaalt je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Veldkampkeukens.nl mag wachten met terugbetaling tot de goederen in hun geheel zijn geretourneerd, of als je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  • Indien je besluit het product niet zelf terug te sturen maar te laten ophalen door Veldkampkeukens.nl, zijn de kosten van het retour halen voor jouw rekening (wij rekenen hier €50,- voor). Ook als je het product zelf terugstuurt zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening.

 

Herroepingsformulier

Voor herroeping kun je evt. ook gebruikmaken van het "Europese modelformulier voor herroeping". Veldkampkeukens.nl raad je echter aan om een e-mail te sturen naar info@veldkampkeukens.nl of te bellen met de klantenservice om een retour te melden. Zo kan veldkampkeukens.nl de retourzending sneller en eenvoudiger verwerken.


Retour adres

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Veldkamp Keukens BV

De Veken 330

1716 KJ Opmeer

De retourzending moet minimaal worden voorzien van klantnaam en adres.

Zonder deze informatie kan de retourzending niet behandeld worden.

Daarnaast verzoeken wij je ook het ordernummer te vermelden voor een snellere afhandeling.


Retourprocedure


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@veldkampkeukens.nl. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een antwoord op uw bericht.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Kan ik een product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@veldkampkeukens.nlBinnen 48 uur ontvangt u van ons een antwoord op uw bericht.


Heeft u een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Veldkamp Keukens

Zuiderzeestraatweg 136

8096 CD Oldebroek

Algemene e-mail: info@veldkampkeukens.nl

Klantenservice e-mail: klantenservice@veldkampkeukens.nl

Tel: 0525 63 1796Veel gestelde vragen retourneren:

 

Waarom moet ik letten bij het retourneren van producten?

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen, na ontvangst van uw product, bij ons melden. Hierna kan u na overleg het product aan ons retour zenden , Natuurlijk wel in originele staat en verpakking , NIET dichtplakken met ductape o.i.d. . Graag in originele staat aan ons retourneren alleen dan kunnen wij u het aankoopbedrag terug storten . U mag het apparaat bijvoorbeeld gerust bekijken zoals u ook in een winkel zou doen, maar niet gebruiken of aansluiten.


Retourneren

Mag ik een product bekijken?

U mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat ook in een winkel kunt doen. U kunt het Apparaat gerust van alle kanten bekijken, maar u kunt niet gaan monteren of gebruiken of iets anders waarvan u zelf niet zou willen dat iemand anders dat vóór u had gedaan met het apparaat. Bevalt uw aankoop toch niet helemaal, maar heeft u het product al in gebruik genomen? Voor al uw aankopen geldt de 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires, een ontbrekende verpakking of een reeds ingebouwd apparaat krijgt u van ons dan ook een deelvergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de staat van het product op het moment dat wij deze controleren.


Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Krijgt u uw geld terug? We proberen bij een retour altijd binnen 5 werkdagen na afhandeling de terugbetaling uit te voeren. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt er zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijgt u het volledige aankoopbedrag, exclusief verzendkosten van ons retour , de verzending naar u betalen wij de retour zending betaald u zelf . Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering ook niet teruggestort.. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Welke producten kan ik niet retourneren?

Bepaalde producten vallen onder de uitzonderingen, zoals producten die speciaal voor u zijn geproduceerd op kleur maat en andere voorwaarden. Het gaat dan om producten die speciaal vervaardigd zijn naar instructies van u als klant, dit staat dan op uw order vermeld. We hopen dat u begrijpt dat u die niet kunt retourneren. Voor uitgevoerde diensten van derden geven wij geen geld terug.