category image

Afzuigkap

Afzuigkap kopen? Bij Veldkamp Keukens hebben wij een breed aanbod aan afzuigkappen. Dus voor iedereen een passend model! Gaat u bijvoorbeeld voor een eilandschouw, of een downdraft afzuiging die je achter de kookplaat monteert? Wij leveren alle modellen afzuigkappen van alle merken.

Het is van belang dat de kooklucht die vrijkomt bij het koken juist wordt afgevoerd, omdat anders de kamer blauw staat, maar ook omdat het beter is voor uw gezondheid. Bij Veldkamp keukens leveren wij hiervoor alle juiste afzuigkappen. Falmec Afzuigkap. Afzuigkap van Falmec kopen? Verschillende modellen van dit sterke Italiaanse merk zijn bekroond met design en prestatie awards.

Dus niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook sterke technologie. Bij veldkamp Keukens leveren wij alle modellen Falmec afzuigkappen voor de beste prijs! 


Onderbouw afzuigkap

Onderbouw afzuigkap kopen? Deze afzuigkap wordt ‘onder gebouwd’ in een keukenkastje. Door middel van een onderbouw afzuigkap kan je nog wat ruimte overhouden voor bijvoorbeeld een kruiden kastje.


Inbouw afzuigkap / Plafond unit

Zo als de naam al zegt, zit deze afzuigkap in of op het plafond. Ideaal voor als je lang bent of hem gewoon graag in het plafond wilt verwerken. Of mooi vindt staan boven je keukeneiland. Geen afzuigkap die onder je zicht hangt tijdens het koken. Verwerkt in het plafond geeft deze afzuigkap alsnog sterke prestaties in de keuken. Bijvoorbeeld de Novy 230 


Wandschouw afzuigkap

Een wandschouw afzuigkap hangt boven uw kookplaat. Dit is de meest klassieke afzuigkap, en is ook in veel verschillende kleuren en designen, bijvoorbeeld diagonaal met zwart glas, te verkrijgen. Bekijk onze wandschouw afzuigkappen


Onze top 5 afzuigkappen die we graag in het licht zetten!

- De Falmec Plane 90 is een mooie RVS Eilandschouw met een Elektronische bediening en wordt geleverd inclusief koolstoffilter

Senza Nome Zefiro Black is een plafond unit waar u een afstandsbediening mee krijgt en een inbouwhoogte van slechts 17 cm

- De Siemens LC98KLR62S van 90 cm breed is een diagonale wandschouwkap die met Zwart Glas wordt uitgevoerd en beschikt over Home Connect

- Met de Falmec Grinc van 70 cm breed krijgt u een inbouw unit afzuigkap die standaard een koolstoffilter mee levert voor recirculatie.

- De Novy 6830 is een inbouw plafond-unit in RVS die komt met afstandsbediening en LED-verlichting


Eilandschouw

Een eilandschouw is zoals de naam al zegt geschikt voor een keukeneiland waar u graag een mooie afzuigkap boven wilt hangen. Functioneel mogen ze zijn, waar u bijvoorbeeld een spatel aan kan hangen, of de mogelijkheid heeft potjes en pannen neer te zetten. Maar ook kan een Eilandschouw een accessoire zijn. Als bijvoorbeeld de ETNA RA370ZWA hangt boven het keukeneiland en is voorzien van recirculatie.


Vlakscherm afzuigkap

Deze afzuigkappen worden ook gemonteerd in een keukenkast. Netjes weggewerkt en je ziet ze alleen tijdens het koken. Het uitschuifbare scherm steekt uit onder je keukenkast en vangt alle kookdampen op.


Downdraft

Een downdraft afzuigkap als de Bosch GlassDraft (DDW88MM66) wordt naadloos achter uw kookplaat gemonteerd. De afzuigkap communiceert met de kookplaat en komt alleen tevoorschijn wanneer u aan het koken bent. Downdraft afzuigkappen zijn er ook van merken als Gaggenau, Novy & NEFF. 

Geïnteresseerd in een kookplaat met afzuiging? Dit haalt de grote afzuigkap weg uit uw keuken, en geeft een mooi uiterlijk strak op de kookplaat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een afzuigkap

Afhankelijk of je bijvoorbeeld een wandschouw koopt, die over het algemeen 200-300 kosten. Of gaat voor een eilandschouw, die over het algemeen wat duurder zijn. Gelukkig kunt u bij ons altijd rekenen op de beste prijs voor uw nieuwe afzuigkap!

Hoelang gaat een afzuigkap mee?

Dit verschilt per afzuigkap, niet alleen in gebruik, maar ook in reiniging. Het is van belang dat je eens in de zoveel tijd de filters van een afzuigkap schoonmaakt. Dit kan met de hand of in de vaatwasser.

Welke breedte afzuigkap past het beste bij mij?

De breedte van de afzuigkap moet minstens overeenkomen met de breedte van de kookplaat.