Afzuigkappen, kookplaten en technologie met de ‘Italian touch’

Het hoofdkantoor van Falmec zit vlak bij Venetië. Het bedrijf is sinds 1981 actief in de keuken markt met hun afzuigkappen en kookplaten. De producten worden volledig vervaardigd in Italië en de materialen komen ook uitsluitend uit Italië.


Falmec afzuigkappen voor schone lucht

Falmec brengt afzuigkappen op de markt die, hun werk net even anders doen. Door middel van het gepatenteerde en innovatieve E.ion systeem wordt de kooklucht gezuiverd en terug de kamer in gevoerd.

De Twister E.ion heeft een randafzuiging die ervoor zorgt dat alle kookluchten optimaal worden opgevangen.De Bellaria van Falmec beschikt ook over de E-ionisatie systemen van Falmec, maar in de vorm van een lamp! Bij Veldkamp keukens leveren wij deze voor de beste prijs!


 

Recirculatie van kooklucht met Circle.Tech

Een geheel nieuwe vorm van recirculatie. Deze afzuigkappen hebben een nieuw luchtzuivering systeem wat zorgt voor een daadwerkelijke luchtzuivering.


 

Waarom een Falmec kiezen?

Het is niet alleen om de verfijnde Italian touch, maar om de sterke prestaties en technologie die in de afzuigkappen en kookplaten zit verwerkt. Elk jaar worden deze met oog voor detail verbeterd en geïnnoveerd.

Meer weten over het merk Falmec? Zie hier alle Falmec afzuigkappen en kookplaten

Bij de modellen als de Bellaria, Soffio en Mirabilia is het glas geblazen in Murano. Een plaats in Italië die echt beroemd is geworden door het glasblazen. De afzuigkappen die hier over beschikken zijn voorzien van de beste en zorgvuldigste kwaliteit.

 

Design awards worden moeiteloos binnen gehaald door Falmec

In samenwerking met diverse kunstenare ontwerpt Falmec al jaren mooie apparatuur. Waar ze ook nog is prijzen mee in de wacht slepen. Zo bijvoorbeeld met de Falmec Spazio, ontworpen door Francesco Lucchese. Deze is bekroond met de 26e 'Compasso d'Oro' Design Award.


 

Falmec kookplaten, ‘’la cucina è la mia passione’’

Bij de Falmec kookplaten wordt er toch weer een stukje afzuiging geïntegreerd, zeker wel omdat Falmec trots is op de technologieën die ze ontwikkelen. Bij kookplaten met een geïntegreerde afzuiging heeft u niet last van een grote afzuigkap die in het zicht hangt. En het is ook nog eens enorm efficient.

De Sintesi combineert zuigkracht en inductie in een unit. De 88 cm brede kookplaat is gemakkelijk in het keukenblad te integreren.

Met de Falmec Modula heeft u beschikking over een kookplaat en grilplaat in 1. Het aantrekkelijke vlakke design met ook nog is 9 verschillende standen en een power functie zorgt voor esthetisch en gemakkelijk koken.


 

Toch liever een mooie afzuigkap boven je kookplaat? Falmec heeft ook 2 inductiekookplaten van 38 & 88 cm breed! Waar bijvoorbeeld een mooie Dama of Spazio boven kan.


Falmec's Remote system: afzuigkappen en inductiekookplaten bedienen op afstand

Met het nieuw ontwikkelde afstandssysteem kunnen verschillende functies van de afzuigkap direct vanaf de inductiekookplaat worden bediend. De communicatie van het ingebouwde afstandssysteem tussen de inductiekookplaat en de afzuigkap vindt plaats via radiofrequentie zonder verdere aanpassing.