ATAG – Echt van Nederlandse bodem

Gaskookplaten van ATAG

Gas op glas. Mooi design en sterke prestaties. Een MAGNA kookplaat met fusion volcanobrander (80 cm) de HG8571MBA is een van de sterke ‘glaasjes’ als het aankomt op koken. Meer kookplaten uit de MAGNA lijn zijn voorzien van een wok brander (waar je tevens ook mee kunt sudderen) zo is er voor elke nismaat wel wat!


Inductiekookplaat

Met inductie koken is echt iets moderns en wordt vaak gebruik voor jongere gezinnen, heerlijk snel koken. Koken op 2 kookzones tegelijkertijd is ook mogelijk waardoor het snelle koken wordt. Denk aan de HIDD8472LV van 87 cm of de HI9271SVI van 90 cm.

Inductie koken met een geïntegreerde afzuiging is ook mogelijk, de HIDD8472LV is hier perfect voor! En deze kunt u tevens ook bezichtigen in onze showroom.Stoomen voor behoud van mineralen en Vitamines

ATAG stoomoven kopen? Met een stoomoven worden de voedingsmiddelen met een lage druk gestoomd en kan je een gezonde, vitamine & mineraalrijke maaltijd. Door de memory functie kunt u precies opslaan hoe u het liefst u gerechten heeft. Ook beschikken de ATAG stoomoven’s over verschillende andere functies.

 

3-in-1 oven

Bent u een gepassioneerd thuiskok? Waarschijnlijk wilt u dan alles uit de kast halen voor dat perfecte gerecht. Een 3-in-1 oven is voorzien van alles wat je wilt. Een heteluchtfunctie met stoom, een oven functie en de mogelijkheid om het apparaat als magnetron te gebruiken!

Als we kijken naar de ATAG CSX4674M een van onze favorieten eerlijk gezegd, zie je dat je op de lange termijn meer uit een apparaat haalt. En met het TFT display houd je het ook nog eens overzichtelijk.ATAG koffiemachines

Met een lekker bakkie opstaan is altijd fijn. Zeker als dat bakkie op al je wensen is afgestemd. ATAG heeft een paar sterke koffiemachines in hun MAGNA en MATRIX lijn. De koffiemachines. De CM4574M uit de MAGNA lijn heeft een 2,3 liter reservoir en wordt geleverd met een melkthermoskan.


Koelen en vriezen

Bij ATAG zijn de koel en vries technieken sterk ontwikkeld. Een sterke koelkast is bijvoorbeeld de KD24178A met SuperCool functie en 6 (!) transparante draagplateaus. Benieuwd naar het brede aanbod van ATAG? Zie ze op onze website! Wij leveren alle modellen.


Alles voor de vaat

Waar gegeten wordt, daar moet worden schoongemaakt. ATAG heeft voor elke soort omstandigheden een vaatwasser, zo is de VA8018TT een sterk model die ruimte heeft voor 17 couvertsKooklucht moeiteloos afzuigen met een ATAG

Ook hier zorgt ATAG voor vernufte technologie. Met bijvoorbeeld met de recirculatie technologie die de lucht door middel van een filter zuivert.


Bij Veldkamp leveren wij alle apparatuur van ATAG. Staat uw gewenste model niet op onze website? Neem dan contact met ons op!