berbel kookplaat met afzuiging: innovatief en bekroond

Onbekend maakt onbemind. Dat geldt zeker voor het kwaliteitsmerk berbel. Berbel is specialist in kookplaten in combinatie met kookveldafzuiging. Dit kan een afzuigkap zijn maar ook een luxe eilandkap welke communiceert met de berbel kookplaat. Daarnaast biedt berbel kookplaten aan met geïntegreerde afzuiging. berbel kookplaten zijn meermalen bekroond met onder andere een ‘Red Dot award’. Berbel heeft een fabriek ik Rheine, Duitsland.


De beste kookplaten van het merk berbel

Berbel kookplaten zijn innovatief. Niet voor niets is de berbel Downline Performance bekroond met een prestigieuze ‘Red Dot award’. Het uitstekende design in combinatie met bijzondere innovaties maakt dat Berbel kookplaten één van de beste kookplaten met afzuiging op de markt zijn.


Wat maakt Berbel kookplaten innovatief?

De Berbel Downline Performance kookplaat is voorzien van het onderhoudsvrije permalyt® -filtersysteem. Dit is een zelfreinigend recirculatiefilter. Dit filter neutraliseert kookgeuren en reinigt zichzelf regelmatig. Het filter heeft dezelfde levensduur als de kookplaat zelf. Onderhoud en eventuele extra kosten van het filter zijn dus niet nodig. Dit alles wordt gecombineerd met het gepatenteerde berbel principe. Dit principe omvat effectieve luchtreiniging doormiddel van centrifugaal kracht. Dit alles wordt toegepast zonder vetfilters.


Berbel kookplaat met afzuiging

Kooklucht en vet kan ook direct bij het kookveld wordt afgezogen en gereinigd. De berbel kookplaat met afzuiging is verkrijgbaar in 3 modellen: de berbel Downline Infinity, de berbel Downline Performance en de berbel Downline Compact.berbel Downline Infinity kookplaat met afzuiging

De berbel Downline Infinity heeft een breedte van 90 cm en een diepte van 55 cm. Deze kookplaat is bekroond met de ‘ICONIC AWARDS 2022 in de categorie INNOVATIVE INTERIOR’. Deze kookplaat is een goede keuze voor een kookeiland. De 4 kookzones kunnen tegelijk gebruikt worden. Bediening kan met een touchscreen of draaiknoppen. De afzuiging is energiezuinig volgens het unieke berbel principe. Kookdampen en geuren worden efficiënt opgezogen en verwerkt.


berbel Downline Performance kookplaat met afzuiging

Nog meer kracht voor kookpannen met berbel Downline Performance. Deze kookplaat beschikt over vier rechthoekige kookzones. De rechterzijde biedt meer afzuigkracht door een hoger vermogen. De kookplaat is extra beschermd tegen beschadigingen. Hiervoor zorgt de geluidsabsorberende coating met CERAN® Still Colors. De breedte van 83 cm. maakt deze kookplaat breed toepasbaar in keukens.


berbel Downline Compact kookplaat met afzuiging

berbel Downline Compact wordt ook wel gezien als het instapmodel. De breedte van dit model bedraagt ook 83 cm. De vier kookzones zijn vierkant met een afmeting van 210 x 210 mm. Vanzelfsprekend is deze berbel kookplaat voorzien van de beste kookveldafzuiging. Wederom voorzien van geluidsabsorberende coating met CERAN® Still Colors. Deze kookplaat is ideaal voor open keukens.


Garantie op berbel producten

berbel is ‘made in Germany’. De producten worden in Duitsland ontwikkeld, geassembleerd en getest. De beste kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat berbel producten lang mee gaan. Daarom biedt berbel een garantie van maar liefst 5 jaar.


berbel kookplaat kopen?

Bij Veldkamp keukens kunt u een kookplaat, afzuigkap of eilandkap van het merk berbel kopen. Neem contact met ons op voor advies of een offerte.