Bora Extra garantie

Je hebt altijd 2 jaar garantie op jouw BORA producten. Ook biedt BORA op elk BORA kookveldafzuigsysteem een verlengde garantie van 3 jaar aan. Op de glasplaat bevindt zich een sticker met daarop een registratiecode. Deze kun je heel eenvoudig op de website van BORA invoeren. De garantieverlenging van BORA is hierdoor helemaal gratis! Deze garantieverlening is op elk BORA kookveldafzuigysteem van toepassing.


Ben jij ook helemaal enthousiast over de BORA kookplaten? Bij veldkampkeukens.nl ben je aan het juisteadres voor al je BORA apparatuur. Het is belangrijk dat je de kookplaat kiest die het beste past bij jouw kookgedrag. Onze verkopers helpen je hier graag bij verder. Bel onze klantenservice voor meer informatie. Of maak een afspraak in onze showroom. Daar staan onze productspecialisten voor u klaar.!


Wat is nu het verschil tussen een Bora PURU en PURA of de PUXU en de PUXA en om het helemaal lastig te maken is er tegenwoordig ook de PURMU en de PURMA aan toegevoegd

De Bora PURE lijn zijn de PURU en de PURA deze zijn alleen verschillend in wijze van luchtafvoer. De PURU is recirculatie en de PURA blaast zijn lucht naar buiten.

De Bora XPURE is iets groter dan de bovenstaande 2 genoemde types en is geheel zwart en deze is uitgevoerd met flexibele zones. De PUXU en de PUXA deze zijn alleen verschillend in wijze van luchtafvoer. De PUXU is recirculatie en de PUXA blaast zijn lucht naar buiten.Dan is er de nieuwe MPURE lijn deze valt qua luxe als het ware in tussen de PURE lijn en de XPURE lijn de MPURE heeft 1 flexibele zone waar de XPURE er 2 heeft. Verder zijn de PURMU en de PURMA deze zijn alleen verschillend in wijze van luchtafvoer. De PURMU is recirculatie en de PURMA blaast zijn lucht naar buiten.


Wist u ook dat Bora tegenwoordig meer dan alleen kookplaten in het assortiment heeft.? Zo heeft Bora natuurlijk de XBO deze wekt de stoom rechtstreeks in de ovenruimte op vol verwarmingsvermogen op door water op de ventilatorrotor te spuiten een uniek apparaat. Ook heeft BORA koelkast en vrieskasten in het assortiment


BORA COOL SLIMME VOEDSELKOELING, ALLES IN EN OP ORDE.

Met twee gescheiden zones, een koelzone en een vershoudzone, biedt onze koelkast de optimale temperatuur voor verschillende voedingsmiddelen. Bij temperaturen rond de 0° Celsius biedt de BORA Fresh zero-zone met vochtregulering de optimale bewaaromgeving voor voedsel.

Beschikbaar vanaf februari 2024. https://www.veldkampkeukens.nl/merk/bora/producten


En we zijn nog niet klaar.! Ook heeft BORA verlichting aangekondigd


BORA VERLICHTING KOKEN EN LEVEN IN HET JUISTE LICHT

De keuken is waarschijnlijk een van de ruimtes in ons huis waar we de meeste tijd in doorbrengen. Of het nu een open of afgesloten keuken is, met een kookeiland of met een keukenblok – de juiste verlichting is een essentieel onderdeel. Gedimd warm licht tijdens het eten of stralend helder licht als u aan het koken bent – de verlichting moet functioneel of qua sfeer aantrekkelijk zijn. Dan is de best mogelijke kookervaring gegarandeerd en verandert de keuken in een plek waar u zich prettig voelt.MULTIFUNCTIONELE VERLICHTING

De lineaire hanglampen BORA Horizon en de verticale hanglampen BORA Stars zweven boven het werkblad, het kookveld of de eettafel. Doordat ze dimbaar zijn, zorgen ze voor de perfecte verlichting en een prettige sfeer in elke situatie.BORA STARS

Met het variabele systeem van BORA Stars kan elke woonruimte individueel worden vormgegeven: de verticale hanglamp BORA Stars is verkrijgbaar als enkele lichtbuis in een opbouw- of inbouwvariant, of met drie lichtbuizen die lineair of circulaire gerangschikt zijn. De BORA Stars kan traploos worden gedimd met een draai- of lichtschakelaar.


BORA HORIZON

De lineaire hanglamp BORA Horizon is geschikt als indirecte sfeerverlichting boven de eettafel, maar ook als directe lichtbron boven het kookveld. De lichttemperatuur kan op vijf niveaus worden ingesteld en het licht is traploos dimbaar. Dit zorgt voor een aangename sfeer in elke kooksituatie.