Bosch accentLine - Smaakvol op alle fronten.

Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, koffiemachines, warmhoudladen en vacumeerladen naadloos op elkaar aan, en passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen.

Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan bovendien rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak


Wat te doen met een Bosch accent line apparaat?

Een mooi aspect aan de Bosch accent line is dat de apparatuur verkrijgbaar is in de kleuren Carbon black & RVS. Zo passen de apparaten in elke keuken. Elk soort apparatuur zorgt weer voor een nieuwe prestatie die uw keukenbeleving optimaal maken.


Exclusief binnen accentLine: Carbon Black!

Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Met welke inbouwapparatuur van Bosch je ook besluit je keuken samen te stellen.


Accent line oven

Met Serie 8 gaat Bosch een stap verder door meer functies toe te voegen zoals PerfectRoast en PerfectBake. Het design van alle accent line ovens, magnetrons en koffiemachines is gelijk, waardoor je ze perfect boven- of naast elkaar kunt plaatsen.


Gemakkelijk in gebruik

De bedieningsring van de accent line oven’s is een verfijnd stukje design en is prettig te gebruiken. Om een menuonderdeel te selecteren, beweegt u voorzichtig met uw vinger over de ring. Dankzij de duidelijke symbolen en de tekst wissel je gemakkelijk tussen de verschillende functies.               


Bent u benieuwd naar de verschillende apparaten van de Bosch accent line? Bekijk ons aanbod van Bosch Accent Line keukenapparatuur en laat u inspireren.