De nieuwe Miele Generatie 7000 te koop bij Veldkamp Witgoed en keukenapparatuur

De nieuwe Miele Generatie 7000 te koop bij Veldkamp Witgoed en keukenapparatuur


Met trots introduceren wij de Generatie 7000: de nieuwe keukenapparatuur van Miele. Het design en de kleurstellingen sluiten perfect aan bij elk keukenontwerp. Gemaakt van de mooiste materialen met een tijdloze uitstraling. 

De Generatie 7000 biedt talloze innovaties met een variëteit aan mogelijkheden. Aan elk detail is gedacht. Zo kan de hobby chef zich helemaal uitleven met apparaten die exacte controle bieden op elke bereiding. Maar ook voor het bereiden van een snelle en smaakvolle maaltijd kunt u vertrouwen op de apparaten van Miele.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten en diensten aansluiten bij de persoonlijke smaak en wensen. Daarom werken wij voortdurend aan individuele oplossingen en flexibele innovaties. En dat start met intelligente apparaten om een heerlijke maaltijd te bereiden. Ontdek de nieuwe Generatie 7000.

 

PureLine

PureLine is onderdeel van het design van een moderne keuken waarbij de nadruk ligt op eenvoud. Het hoge aandeel glas bij PureLine zorgt voor een rustige aanblik. Horizontale, roestvrij stalen onderdelen voorzien van CleanSteel en een opvallende handgreep kenmerken de apparaten.

 

VitroLine

VitroLine staat voor pure elegantie. De apparaten zijn leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart en grafietgrijs. De fronten en handgrepen kenmerken zich door puur glas die tot in de perfectie is geslaagd. Licht en schaduw werken spiegelend. Het geeft de buitenkant van de apparaten diepte en elegantie.

 

ArtLine

Als keuken en woonkamer naadloos in elkaar overgaan, is een duidelijke stijl gewenst. Ingetogen, met een rechte belijning en greeploos, zonder dat afzonderlijke elementen storend werken bij een aanblik op het geheel. De ArtLine-apparaten, leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart of grafietgrijs, zijn volledig greeploos en vormen één geheel met de meubelfronten.

 

Bediening Generatie 7000

De bediening van alle Generatie 7000 apparaten zijn gebaseerd op dezelfde logica. Zo is de display bijvoorbeeld altijd in het midden van het glaselement geplaatst, welke bediening je ook kiest.

Elke bedieningsvorm beschikt over een goede helderheid, hoge resolutie en innovatieve details. De serie bestaat uit de volgende bedieningen: M Touch, M Touch S, DirectSensor en DirectSensor S.

In onze showroom hebben wij diverse Miele apparatuur staan en kan je het verschil in de bediening zelf ervaren.