De vernieuwde Quooker Cube!

Een Quooker kraan voorziet u van alle gemakken. 100 °C kokend water, gekoeld & bruisend water. Allemaal uit dezelfde kraan! En of je nu gaat voor een Flex kraan of de Nordic Twintaps, je wordt van alle gemakken voorzien.

Nu blijft het bedrijf Quooker natuurlijk innoveren en met de tijd meegaan. Zo is vanaf 29 november 2021 verkrijgbaar bij Veldkamp Keukens! We zetten de specificaties even op een rij voor je.


De vernieuwde CUBE

Met de Quooker CUBE haalt u Gekoeld onder de 10 °C water en bruisend water uit de kraan. In een handomdraai geniet je van een glas puur, tintelend fris water. Of maak je de lekkerste limonade en cocktails.


Compacter & lichter

De CUBE is nog compacter met een hoogte van 500 mm bij een breedte van 153 mm. Compacter betekent ook minder gewicht, de Cube is maar liefst 12 kilo.


Meer liter’s!

Je tapt vier keer zoveel gekoeld water onder de 10 graden; circa 10 tot 12 glazen van 200 ml.


Interactief display

De CUBE heeft een interactief display dat onder meer aangeeft hoeveel bruis je nog kunt tappen.


Twee bruisgraadniveaus

Je kunt uit twee bruisgraadniveaus kiezen; dezelfde sterkte als de huidige CUBE en een zachter niveau met minder bubbels.


Magnetische voet CO2-cilinder

De CO2-cilinder wordt in een magnetische voet tegen de CUBE aan geplaatst waardoor deze niet om kan vallen.Het display op de CUBE

Aan de voorkant van de CUBE bevindt zich het display. Deze vind je in de rode kap. Je activeert het door in het midden van het display te drukken, het display zal dan oplichten. Er zijn drie knoppen waarmee het display eenvoudig te bedienen is.

Bij het eerste gebruik zal de CUBE een opstartproces doorlopen. Het reservoir ontlucht het systeem, vult het koud- en bruisendwaterreservoir en koelt het inkomende water af. Ook word je gevraagd om tijdens dit opstartproces je land en taal te kiezen.

Als de CUBE in werking is, kun je in één oogopslag zien hoeveel bruiswater je nog kunt tappen tot de CO2-cilinder leeg is. Je activeert het display door in het midden op het display te drukken.


Filter

Kraanwater is een waardevolle en beschermende hulpbron. De waterkwaliteit in Nederland vereist niet dat de CUBE met een filter gebruikt wordt. Mocht je de CUBE toch willen uitrusten met een filter, dan is deze beschikbaar. Het filter bestaat uit active carbon en hollow fiber en optimaliseert de smaak en geur van het water.

Een filter gaat 12 maanden mee. Wanneer op het display gekozen is om het filter te activeren, zal de CUBE een akoestisch signaal afgeven, wanneer het filter moet worden vervangen. Dit wordt ook weergegeven op het display van de CUBE. Consumenten kunnen dit filter eenvoudig bestellen in onze webshop.

             

Vanaf 29 november 2021 is de nieuwe Quooker CUBE beschikbaar! En bij Veldkamp Keukens ontvangt u de beste prijs voor uw Cube en Quooker set! Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog de beste prijs!