Gaggenau keukenapparatuur

GAGGENAU

De keukenapparatuur van Gaggenau is niet alleen een lust voor het oog, maar ook van hoogstaande kwaliteit. Er wordt bij Gaggenau design en innovatie uitgebalanceerd in ovens, stoomovens, vaatwassers, koelkasten, afzuigsystemen, kookplaten en wijnklimaatkasten. Het merk werd ruim drie eeuwen geleden opgericht in het gelijknamige plaatje Gaggenau in Duitse deelstaat Baden-Württemberg.


TOPKWALITEIT

Alle apparaten van Gaggenau zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en met precieze afwerking. Hierdoor is de apparatuur bestand tegen langdurig gebruik. Ten slotte staat Gaggenau bekend om het lage geluidsniveau van zijn apparatuur.


Gaggenau koken

 

 

Ovens

Ovens vormen het hart van de professionele keuken en de thuiskeuken. De ruime

EB 333, modieuze 400 serie en vlak geïntegreerde 200 serie bieden elk een eigen en duidelijk te onderscheiden bakervaring. Er zijn talloze opvallende en intuïtieve configuraties verkrijgbaar. Koppel bijvoorbeeld de combi-stoomoven met de vacumeerlade en breid uw repertoire uit met sous-vide koken. Of vul de oven van uw keuze aan met de warmhoudlade of combimagnetronoven. Slechts uw fantasie bepaalt de grenzen.

 

400 serie ovens

De greeploze deur steekt uit de wand en gaat open via een simpele aanraking van het intuïtieve TFT-touch-display. De 400 serie is uitbreidbaar in grootte en capaciteit en omvat een uitzonderlijk gamma ovens, combi-stoomovens, combimagnetrons en warmhoudlades met een breedte van 60 en 76 cm. Met een koffievolautomaat van 60 cm en een vacumeerlade beschikt u over alle mogelijkheden om op grote schaal te bakken en koffie te maken.

 

Wijnklimaatkasten

Uw wijn moet worden opgeslagen, beschermd, gepresenteerd en voorbereid, zodat u er optimaal van kunt genieten. Deze tegenstrijdige functies worden door uw wijnklimaatkast, net als in een wijnkelder, jaar in jaar uit onverstoorbaar gerealiseerd. Voor serieuze wijnliefhebbers is wijn een aan obsessie grenzende passie die alleen wordt geëvenaard door het verlangen naar de ultieme opslagoplossing.

 

Vario 400 serie wijnklimaatkasten

Deze wijnklimaatkasten bieden keuze uit deuren die u opentrekt of deuren met push-to-open-functie. De afwerking is mogelijk met glazen deuren die zijn afgewerkt in hetzelfde materiaal als het keukenmeubilair, of in roestvrij staal. Het roestvrijstalen interieur met volledig uittrekbare, eiken en antraciet aluminium flessenrekken houdt de waardevolle inhoud veilig en verbetert de presentatie. Tot drie onafhankelijke klimaatzones worden bediend via het intuïtieve TFT-touch-display, terwijl de luchtvochtigheid wordt behouden op een specifieke instelling. Aroma's en trillingen die uw wijn kunnen beschadigen, worden geminimaliseerd door de trillingsarme motor en actief koolstoffilter.


Vario 400 serie wijnkast verlichtingsdetail


Met keuze uit vijf vooraf ingestelde verlichtingsscenario's van warme witte LED's zonder schittering kunt u uw indrukwekkende collectie aantrekkelijk presenteren, terwijl de speciale glazen deur de wijn beschermt tegen UV-schade.Combinaties

Deze afbeeldingen tonen een aantal van de combinaties die mogelijk zijn voor het configureren van uw wijnklimaatkast.

 


Vario 400 serie wijnkast koel-vriescombinatie

Vario 400 serie wijnkast koel-vriescombinatie

 

Vario koelkast en vriezer, side-by-side-combinatie, geflankeerd door Vario wijnklimaatkast (greeploze deur)

Bekijk alle specificaties van de Vario 400 serie


gaggenau-stockholm-showroom-interieur


Ervaar het verschil, de Gaggenau showroom

 

Uiteindelijk moet u een Gaggenau-apparaat ervaren om de kwaliteit ervan volledig tot zijn recht te laten komen. Vind uw dichtstbijzijnde showroom om een ovendeur te openen en aan een roestvrijstalen knop te draaien terwijl u proeft van een cappuccino uit onze koffievolautomaat.


wijnmaker Charles Smith en wijnverkoper


De ‘wilde jongen’ van het wijnmaken

Charles Smith, een autodidactisch wijnmaker, is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle wijnbouwers in de Pacific Northwest, terwijl hij de meeste conventies uit de branche naast zich neerlegt...