Inductiekookplaat met een unieke eyecatcher.

Inductiekoken gaan we steeds vaker zien. Maar eerlijk gezegd, die zwarte en matzwarte kookplaten komen ons allemaal een beetje de neus uit. Gelukkig is er MAKUS. Die een draai geeft aan die zwarte glasplaat en zorgt voor een 'net ander tintje' in je keuken!

Geïnspireerd op het italiaanse Calacatta Marmer is het design van de Marble kookplaat nagemaakt. Met de licht- en donker grijze tinten is deze kookplaat uiterst geschikt voor lichte en donkere kleuren keukens.

                


Met de Simply Pink komt het sfeervolle van koken op inductie samen met een leuke kleur roze die dus inderdaad, simply pink! is. Goed voor in lichte keukens, of in donkere als u van net even anders houdt. Gemaakt met Keramisch glas is ook deze kookplaat een duurzaam product!

                


Onze persoonlijke favoriet is toch wel de HoneyComb van MAKUS. Met dit mooie honinggraat design zorgt haalt u zeker iets unieks in huis! Ook zijn de kookzone’s koppelbaar, wat betekent dat u op een groot oppervlak met bijvoorbeeld een teppan yaki plaat koken.

                


Benieuwd welke MAKUS kookplaat er het beste bij u past? Bekijk ze op onze website of laat u adviseren door een van onze keukenexperts!