Veldkamp Keukens en het Keuken-bladen Atelier slaan de handen in 1 maak snel gebruik van de makkelijke configurator op www.keukenbladenatelier.nl


Stenen keukenbladen

Een stenen keukenblad bestaat uit een mengsel van korrels natuursteen, bindend hars en pigment en zorgt voor een luxe uitstraling die doet denken aan natuursteen. Keukenbladen Atelier levert verschillende soorten stenen keukenbladen zoals graniet, marmer, dekton, composiet en keramiek. Iedere steensoort heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Veel van de eigenschappen van de verschillende steensoorten zijn vergelijkbaar.

En goed om te weten, Keukenbladen Atelier levert stenen keukenbladen in iedere gewenste kleur!


Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 

Prijs stenen keukenblad

Benieuwd naar de prijs van een stenen keukenblad? Stel uw stenen keukenblad samen middels onze configurator en binnen enkele minuten volgt een volledig offerte.

Of wilt u bijvoorbeeld een DEKTON keukenblad kopen dan helpen wij u daar graag mee.


Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 


Kom langs in onze showroom

In onze showroom treft u een ruim assortiment aan stenen keukenbladen. Onze keukenspecialisten verwelkomen u graag in onze showroom in Oldebroek, Gelderland.

MAAK EEN AFSPRAAK


Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 


Graniet en marmer

De natuursteensoorten graniet en marmer hebben unieke kenmerken en eigenschappen. Het verschil tussen een natuurstenen keukenblad van graniet en een natuurstenen keukenblad van marmer betreft samenstelling en uitstraling. Marmer ontstaat uit fossielen en kalkmodder of vanuit kalksteen dat door druk en hoge temperaturen een metamorfose ondergaat. Graniet ontstaat door stolling van magma wat na afkoeling en druk de laag vormt. Marmer is herkenbaar aan het marmerpatroon: ‘rokerige’ slierten die door het witte steen lijken te waaieren. Graniet daarentegen is herkenbaar aan haar zichtbare kristallen.

Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 


Composiet

Composiet is een steen dat industrieel vervaardigd wordt. Het komt niet rechtstreeks uit de natuur, maar heeft wel een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in meer dan vijftig kleuren. Dit keiharde gesteente is bestand tegen hitte, stoten en krassen. Het is waterdicht en dus erg hygiënisch. Een composieten keukenblad gaat lang mee en vraagt om weinig onderhoud.

Een keukenblad van composiet lijkt op natuursteen, maar is het niet. Composiet wordt namelijk industrieel vervaardigd. Toch heeft composiet diezelfde luxe uitstraling als natuursteen, qua kleur en structuur. Het zorgt voor een nóg strakkere keuken in vergelijking met graniet. Omdat composiet geen natuurproduct is niet heeft het bijna geen beperkingen. Het is eenvoudig op maat te maken. En de kleur van een composiet keukenblad is egaal, ook bij de naden. 

Composiet bestaat uit een samenstelling van drie materialen: korrels natuursteen, 93% kwartsiet en polyesterhars. De korrels natuursteen bestaan uit gerecycled graniet, het hars zorgt voor de binding en kwarts is een van de hardste materialen op de wereld. Om de gewenste kleur en structuur te krijgen worden er kleurpigmenten, spiegeltjes en granietkorrels aan het composiet toegevoegd (hierdoor krijgt het zijn natuursteen-, terrazzo- of betonlook). Dit alles wordt in een mal gegoten en onder hoge druk samengeperst tot een oersterk materiaal dat kan worden geslepen en gepolijst.

Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 


Kleuren

Een composiet keukenblad is in veel kleuren leverbaar. Tijdens het samenpersen van het keukenblad wordt immers pigment toegevoegd dat het blad een kleur geeft. Het resultaat is een keukenblad dat er heel egaal uitziet. Zelfs bij de naden zal er geen kleurverschil te zien zijn. Qua structuur is het zelfs mogelijk om het keukenblad een spiegelend effect te geven.

Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 

Dekton

Dekton is een innovatief materiaal in de wereld van keukens. Een dekton keukenblad kan egaal van kleur zijn, óf niet te onderscheiden van beton, natuursteen of hout. Uniek is het versnelde productieproces dat de natuur ‘nabootst’ in slechts enkele uren. Het resultaat is een onverwoestbaar keukenblad voor de moderne keuken.

Een dekton keukenblad ziet eruit als natuursteen, maar is nóg harder, slijtvaster, compacter en hittebestendiger dan natuursteen, keramiek of composiet. En omdat dit keukenblad industrieel wordt vervaardigd, zijn de kleur- en structuurmogelijkheden oneindig.

Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 


Kleuren

Wat het dekton keukenblad zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen in een egale kleur leverbaar is, maar ook in allerlei speciale reliëfs. Een onverwoestbaar keukenblad dat tot in detail lijkt op natuursteen, beton, cement, hout of marmer.

Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier 

Showroom in Midden Nederland

Benieuwd naar de verschillende steensoorten? Kom gerust bij ons langs. Onze keukenspecialisten verwelkomen u graag in onze showroom in Oldebroek, Gelderland. Waar u een ruim assortiment aan steensoorten zoals granietcomposietmarmerdekton en keramiek treft. Wij hebben van alle steensoorten keukenbladen op voorraad. 

Laat ons weten dat u langskomt door het contactformulier in te vullen. Wij nemen namelijk graag de tijd en vertellen alles over de verschillende opties en denken uiteraard met u mee. 

Naast stenen keukenbladen bieden wij ook een rijkelijk assortiment aan keukenapparatuur en witgoed. In onze volledig ingerichte showroom treft u keukenapparatuur van merken als AEG, Bauknecht, Barazza, BORA, Borreti, Bosch, Belling, Fhiaba, Miele, Siemens en Quooker.


Kom snel eens langs in Oldebroek de koffie staat klaar


Start uw maatwerk aanvraag bij ons Keukenbladen Atelier