Ontdek de toekomst van gemak met Liebherr AutoDoor

Extra handje nodig in de keuken, kies voor AutoDoor van Liebherr

De nieuwe greeploze AutoDoor-keukenapparatuur van Liebherr is gemakkelijk te openen door te kloppen of door stembediening en daarmee onderscheidend en onmisbaar in de keuken. In de huidige tijd staan gemak en efficiëntie in de keuken al hoog in het vaandel, het is dan ook belangrijk om te profiteren van technologische vooruitgang die ons leven gemakkelijker maakt. Liebherr heeft dit helemaal begrepen met de nieuwe AutoDoor-functie in hun koelkasten en vriezers.


AutoDoor, flexibiliteit en aanpassingsvermogen

De geavanceerde AutoDoor-funtie perfectioneert de keukenbeleving en biedt hierbij een weldaad aan mogelijkheden. De greeploze koelkasten en vriezers zijn te openen middels klopfunctie, stemopdracht of via Smartphone. De snelheid waarmee de deuren openen en sluiten is ook in te stellen, hiervoor zijn drie snelheidsniveaus: langzaam, medium en snel. Daarnaast bepaalt u zelf of u deze AutoDoor functie wil gebruiken bij het openen, sluiten of openen- en sluiten van de deuren.✔️ Stemopdracht

Met gesproken opdracht is een enkele instructie aan Google of Alexa al voldoende om de Liebherr koelkast of vriezer volledig handsfree te openen. Heel handig wanneer u met volle handen voor de koelkast staat. Naast het openen kunnen de deuren ook gesloten worden met spraakopdracht. Uw Liebherr koel- of vriesapparaat blijft zo dus altijd schoon. Om deze functie te gebruiken, verbindt u uw apparaat en SmartSpeaker simpelweg met de SmartDevice-app en hij is klaar voor gebruik.


✔️ Klopfunctie

Door tweemaal te kloppen op de AutoDoor wordt de deur van uw koel- of vrieskast automatisch geopend. De functie werkt op de gehele binnen- als buitendeur van deze Liebherr-lijn. En voor momenten waarop uw handen vol zijn, kunt u zelfs met uw voeten kloppen om de deur te openen. De gevoeligheid van de druksensor kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoefte met behulp van een schuifregelaar.


✔️ Smartphone

De AutoDoor kan ook simpelweg worden geopend en gesloten middels de SmartDevice-app. In deze SmartDevice app zijn nog meer AutoDoor-functies beschikbaar, zoals het instellen van de sluitingsduur tot de openingshoek waarin u wilt dat de deur wordt gesloten (minimaal 70°). Deze functie is geschikt voor alle Smart Speakers van Google Assistent of Amazon Alexa.Altijd de controle met Liebherr’s AutoDoor

Geen behoefte om de volledige controle van uw koelkast-of vriezerdeuren uit handen te geven? Dat hoeft ook niet. De deuren zijn ten alle tijde nog handmatig te openen. Ook in het geval van obstakels voor de AutoDoor, hoeft u zich geen zorgen te maken. De deuren zullen automatisch stoppen met openen of sluiten. Middels een geluidssignaal en melding op het scherm wordt u gewaarschuwd dat er iets in de weg staat van de deur. U krijgt dan de tijd om het obstakel weg te halen. Na een minuut zal het apparaat automatisch opnieuw proberen de deur te sluiten.


AutoDoor modellen

Alle onderstaande modellen zijn zowel met een linksdraaiende alsook rechtsdraaiende AutoDoor te verkrijgen.


Liebherr koelkasten


Liebherr vriezers


Scherpste prijs of vragen over de AutoDoor-apparaten van Liebherr?

Wilt u meer weten over deze innovatieve koelkasten en vriezers van Liebherr met AutoDoor functie? Dat begrijpen wij helemaal! Neem contact met ons op voor het aanbod en de scherpste prijs!