Ontdek Electrolux

Ovens van Electrolux koop je bij Veldkamp Keukens Oldebroek


Electrolux biedt een breed scala aan luxe ovens die ontworpen zijn om je kook creativiteit te inspireren. Of je nu kiest voor een enkele of dubbele wandoven, de geavanceerde culinaire technologieën zoals luchtbraden, sous vide, en stoomkoken maken koken gemakkelijker en veelzijdiger.

Met intuïtieve bedieningselementen en doordachte ontwerpen pushen de Electrolux ovens de grenzen van culinaire perfectie, waardoor je in alle comfort de meest heerlijke gerechten kunt bereiden ze zijn vanaf nu allemaal verkrijgbaar op veldkampkeukens.nl
Vaatwassers van Electrolux koop je bij Veldkamp Keukens Oldebroek


Electrolux vaatwassers bieden zeer geavanceerde technologieën en innovatieve functies om de afwaservaring te verbeteren. Met zeer veel programma-opties, zoals QuickSelect, en energie-efficiënte prestaties, maken ze het schoonmaken van vaat eenvoudig en goed.

Bovendien zorgen slimme oplossingen zoals de ComfortLift-technologie voor ergonomisch laden en lossen. Of het nu gaat om een kleine vaatwasser voor kleine ruimtes of een volledig geïntegreerd model, Electrolux heeft een uitgebreid assortiment dat aan alle behoeften voldoet.
Koelkasten van Electrolux koop je bij Veldkamp Keukens Oldebroek


Electrolux biedt een uitgebreid assortiment koelkasten, van vrijstaande modellen tot inbouwkoelkasten met diverse kenmerken. Met innovatieve functies zoals DynamicAir voor een stabiele temperatuur en gebruiksvriendelijke Touch Electronic Controls, staan de koelkasten garant voor moeiteloze bediening en consistente koelprestaties.

Of het nu gaat om koel-vriescombinaties of koelkasten zonder vriesvak, Electrolux koelkasten zijn ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als design, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke keuken.
Afzuigkappen van Electrolux koop je bij Veldkamp Keukens Oldebroek


Electrolux biedt een breed scala aan afzuigkappen met slimme functies die de keukenervaring verbeteren. Met diverse typen, waaronder eilandafzuigkappen en vlakschermmodellen, bieden ze stille werking en krachtige afzuigcapaciteit, zoals maximaal 700 m³/u. Daarnaast zijn ze geschikt voor zowel luchtafvoer als recirculatie, waardoor ze passen in verschillende keukenconfiguraties.

Electrolux afzuigkappen zijn geschikt voor zowel luchtafvoer als recirculatie, waardoor ze passen in verschillende keukens.
Koop Electrolux apparatuur bij veldkampkeukens.nl

Je ontdekt de mooiste apparatuur van Electrolux bij veldkampkeukens.nl! Heb je vragen over Electrolux apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefoon of via e-mail. Of kom langs in één van onze 2 showrooms!