Plasmamade airfilter

Een afzuiginstallatie heeft vaak een afvoerkanaal naar buiten nodig. Dit is met de PlasmaMadeAirfilter verleden tijd. Dit filter is direct op de afzuigkap te aan te sluiten.

Na jaren van ontwikkeling is PlasmaMade sinds 2013 op de markt gekomen met een revolutionair filter systeem, speciaal gemaakt voor de afzuigkappen in de keukenbranche.

ons PlasmaMade Airfilter is direct op iedere afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn een directe besparing van de stook of airco kosten doordat de lucht niet naar buiten wordt afgevoerd maar in de woning blijft. Dit noemen we recirculatie, een bijkomend voordeel is dat de afzuigkap kan worden mee genomen in de EPC berekening van uw woning waardoor uw energie label eindelijk klopt.

 

Het PlasmaMade Airfilter elimineert niet alleen de kooklucht maar ook de pollen en bacteriën in uw woning. 

Het PlasmaMade Airfilter maakt hiervoor gebruik van een 4-tal technieken. 

Als eerste het plasma deel welke O2 moleculen om zet naar O3 moleculen, welke geur delen elimineert.

Ten tweede onze elektrostatische buiten kernen waarin wij onze ionen creëren door de kooklucht die er door gaat, ook wel Ion of ionen genoemd.

En ten derde onze elektrostaten met de glasfiber kern waarbij wij in staat zijn grove vervuiling en vet op te slaan en langzaam te elimineren door middel van de electroden in de vorm van een stalen binnen en buiten raster.

Als laatste de koolstof buiten kern welke de lucht totaal reinigt en reststoffen afvangt, waardoor ons filter grove en zeer fijne verontreiniging totaal elimineert. 

 

Het PlasmaMade Airfilter is gebouwd om 10-15 jaar mee te gaan en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Andere systemen hebben vaak maar 1 techniek in hun filter. Dit is dus niet te vergelijken met ons revolutionaire PlasmaMade systeem

Bij ieder PlasmaMade Airfilter ontvangt u een certificaat van authenticity, welke u registreert zodat u verzekerd bent van de beste service en een authentiek product.

Lees alles over PlasmaMade in de vele online artikelen en pers stukken, tevens zijn er diverse filmpjes beschikbaar op ons eigen Youtube kanaal.

 

Sinds 2017 heeft PlasmaMade haar assortiment uitgebreid met de PlasmaMade Carbon serie. 

Deze filters zijn gemaakt met het zelfde idee als het originele PlasmaMade Airfilter.

Het grote verschil is dat de PlasmaMade Carbon Airfilters alleen geuren elimineren welke bij het koken vrij komen.

 

Het unieke aan het PlasmaMade Carbon Airfilter is dat deze 2-3 jaar mee gaan door de hoogwaardige carbon mix welke wij speciaal voor dit filter hebben geselecteerd.

De filters zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals staalblack en ABS kunststof.

Deze filters passen ook op iedere afzuigkap zodat PlasmaMade Carbon serie voor ieder budget een passende oplossing kan bieden.

Het unieke aan onze systemen is dat u te allen tijde alle producten van PlasmaMade kunt uitwisselen, wij noemen dit onze Plug and Play solutions.

 

Wij hopen u hierbij een kleine inkijk te hebben gegeven in onze filosofie 

PlasmaMade zal in de toekomst blijven werken aan het verbeteren van de filters ten behoeve van uw gezondheid en kookgemak.

Onze volgende missie is fijnstof die bij het koken vrij komt totaal te elimineren. 

Wij blijven werken aan onze filosofie dat de afzuigkap met recirculatie niet meer dan 300 m3/h nodig is om een goede afzuiging te realiseren.