Quooker Front: Dé nieuwe trend voor 2023

Quooker heeft recent een nieuwe kraan geïntroduceerd: de Quooker Front. Eenvoud gaat samen met een modern design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Het vernieuwde design is robuust, clean en strak. Deze nieuwe Quooker-kraan past daarom uitstekend in een strak modern interieur of in een industriële keuken.Bediening van de Quooker Front

De Quooker Front geeft 100°C kokend, gekoeld en bruisend water en heeft een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. Dit maakt de bediening voor warm en koud water nog makkelijker en ergonomisch. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kartelknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct kokend water. Wil je ook gekoeld en bruisend water kunnen tappen? Dan combineer je hem met de CUBE. De kartelknop klik je zonder drukken eenmaal tegen de klok in voor gekoeld water en klik je tweemaal voor bruisend water.


Quooker Front leverbaar in zwart en roestvrij staal

De nieuwe Quooker Front is leverbaar in 2 uitvoeringen: roestvrij staal en zwart. Beide finishes hebben een ‘matte’ uitstraling. Dit in tegenstelling tot een chroomkleurige afwerking die spiegelend en glanzend oogt.


Wat kan de Quooker Front nog meer?

Combineer kokend watersysteem van Quooker met een CUBE om naast direct 100°C kokend water ook gekoeld en bruisend water uit je kraan te kunnen tappen.


Wat is het verschil tussen de reservoirs?

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Een PRO3 reservoir heeft een capaciteit van 3 liter. Hier is een warm- en koudwateraansluiting voor nodig. Een COMBI(+) reservoir heeft een capaciteit van 7 liter. Het verschil tussen een COMBI en COMBI+ reservoir heeft te maken met de aansluiting op de waterleiding. Wanneer er enkel toevoer van koud water beschikbaar is, kies je voor een COMBI reservoir. Het reguliere leidingwater wordt gemengd met kokend water uit het reservoir waardoor je niet meer hoeft te wachten op warm water. Indien er een koud- én warmwaterleiding aanwezig is in de keuken is de COMBI+ de ideale optie. Met dit reservoir heb je onbeperkt warm water tot je beschikking en ga je waterverspilling tegen omdat je niet meer hoeft te wachten tot het wataer warm is. Wil je weten welk reservoir het beste bij jouw situatie past? Maak gebruik van de keuzehulp op www.quooker.nl/reservoirs


Wat kost de Quooker Front?

De adviesprijs voor de Quooker Front roestvrij staal in combinatie met een PRO3 reservoir bedraagt €1345. De Quooker Front zwart is verkrijgbaar vanaf €1545. In combinatie met een Quooker COMBI(+) reservoir is de Front roestvrijstaal verkrijgbaar vanaf €1645. Wil je ook genieten van gekoeld en bruisend water uit je kraan? Voeg dan een CUBE toe aan het kokendwatersysteem van Quooker (meerprijs CUBE €1100).


Waar kan ik de Quooker Front kopen?

De Quooker Front is te koop bij alle Quooker-dealers, waaronder Veldkamp keukens. Deze Quooker-kraan is leverbaar vanaf november 2022 en is vanaf vandaag te bestellen bij Veldkamp Keukens. Bekijk hier alle Quooker Front kranen.