Senza Nome – Italian Cuisine

Senza Nome – Italian Cuisine

Italiaans. Verfijnd. Kwalitatief. Die 3 woorden zouden we gebruiken om de Senza Nome apparatuur te omschrijven. De kracht achter Senza Nome is streven naar perfectie door creativiteit.


Waarom een Senza Nome?

Vervaardigd en ontworpen aan de Italiaanse Adriatische kust. Senza Nome staat voor oogstrelend design, zeer geruisarm en voor een programma dat voldoet aan de hoogste eisen in uitvoering en prestatie. Italiaanse exclusiviteit die perfect aansluit op de Nederlandse markt.


Wat voor voordelen heeft een Senza Nome kookplaat?

Elke kookplaat van Senza Nome is voor inductie koken gemaakt. Dit is een zuinige en veilige manier van koken die u steeds vaker zult gaan zien in huishoudens.


''Italian design’’


Senza Nome Shape Emotion Inductie kookplaat met afzuiging

Een kookplaat met afzuiging. Je ziet het steeds meer. Het staat mooi en zorgt ervoor dat er niet een grote afzuigkap in uw woonkamer het zicht belemmert. Dus voor kookeilanden is deze kookplaat ideaal. De Senza Nome Shape Emotion heeft een maximaal afzuigvermogen van 800 m3/h.

        Senza Nome Shape Emotion

 

Senza Nome Thema One Inductiekookplaat

87 cm breed. Centrale afzuiging. De Senza Nome Thema One is een krachtige blikvanger die uw keuken zal complimenteren. Door middel van de touch toetsen hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van grote knoppen. Maar haal je gemakkelijk een doekje over de kookplaat.


  


"La scelta migliore"


Senza Nome Smart Easy

De Smart easy inductiekookplaat is uitgerust met een langwerpige afzuiging die krachtig alle kook dampen afvoert. Met een maximaal vermogen van 650 m3/h voert deze kookplaat uw kooklucht af, of recirculeert hij deze.

        

 

Senza Nome Zefiro Afzuigkap

Voor een Zefiro plafond unit kunt u kiezen uit 2 verschillende breedtes. Namelijk 90 centimeter en 120 centimeter. Wit roestvrijstaal zwart & antraciet zijn wel eer de gevarieerde kleuren waarin de afzuigkappen verkrijgbaar zijn.


De Zefiro heeft een afzuigingsvermogen van 700m3/h.

 

    

 

Geïnteresseerd in het kopen van een Senza Nome kookplaat of afzuigkap? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

 

        


Veelgestelde vragen


Wat is de inbouw diepte van een Senza Nome Kookplaat?

De inbouwdieptes van Senza Nome liggen Bij de Shape Emotion, thema one en smart easy allemaal rond de 52 cm. Dit neemt in uw kookkast redelijk wat ruimte in dus houd hier rekening mee.


Wat is de inbouw diepte van een Senza Nome afzuigkap?

De Senza Nome Zefiro heeft een inbouwdiepte van 17 cm.

Hoeveel jaar garantie zit er op Senza Nome kookplaten en afzuigkappen?

Bij Senza Nome krijgt u standaard 5 jaar garantie.


Hoe werkt de recirculatie van de Kookplaat?

Wanneer een kookplaat uw kookdampen afzuigt, gaan deze door een filter heen. Door middel van een afvoer komen deze weer zuiver de kamer in.


Senza Nome apparatuur kopen?

Klik hier!