Siemens glassdraftAir

De Siemens glassdraftAir is een glasplaat afzuiging die ontwikkeld is voor de Siemens StudioLine series. Dit is de serie van Siemens die oog houdt op het innoveren van hedendaagse keukenapparatuur.


Wat is een Siemens glassdraftAir?

Een Siemens glassdraftAir (LD88WMM66) is dé nieuwe afzuiging voor uw keuken. Het elegante glas design verdwijnt in uw keukenblad, waardoor het ruimtelijke gevoel van uw keuken bewaard blijft.


Wordt de kooklucht naar buiten afgevoerd, of wordt het gecirculeerd?

Bij de Siemens glassdraftAir is het allebei mogelijk. Wel moet u een accessoire aanschaffen voor de recirculatie mogelijkheid. Dit wordt ingebouwd in uw Siemens kookplaat.


Hoe werkt een Downdraft afzuigkap?

Wanneer u uw telefoon verbindt met de Siemens Home connect app, kunt u vanaf uw telefoon de afzuiging bedienen. Via deze app kunt u met de Siemens EmotionLight een gewenste kleur uitkiezen voor de verlichting. Om de motor op afstand te kunnen bedienen heeft u een accessoire (LZ21WWM11) benodigd.Kan ik de StudioLine glassdraftAir ook aansluiten op een ander merk kookplaat?

Ah, en daar hebben ze u. Het is helaas niet mogelijk om de glassdraftAir aan te sluiten op een ander merk / gegeven type kookplaat, omdat het onder andere niet kan met de verbindingen die gelegd moeten worden en de apps die bij de Siemens Homeconnect horen.


HomeConnect

Via de HomeConnect app van Siemens kunt u met uw stem de keukenapparatuur op afstand bedienen. Het is ook mogelijk om door middel van de emotionLight de randverlichting van het glas een andere kleur te geven.


U heeft me bijna overtuigd, wat zijn de afmetingen van de glassdraftAir?

De Siemens glassdraftAir is geschikt voor inbouw in een nis van kookeiland of semi-kookeiland. De glasplaat zelf is 80cm breed, maar de inbouw van de kast moet 90cm zijn. Belangrijk detail al zeggen we het zelf. De downdraft is 250 mm hoog.iQdrive motor

Het klinkt heel luxe, en dat is het ook. De Siemens glassdraftAir beschikt over een iQdrive motor die zorgt voor 'guided air'. De motor is krachtig en stil. Door middel van een krachtig afzuigvermogen zorgt Guided Air voor een zeer efficiënte geur- en stoomafvoer.


CookConnect system & climateControl

Het vermogen en het licht van uw afzuigkap past u direct op uw kookplaat aan met het cookConnect systeem of automatisch door de climateControl sensor, die de hoeveelheid stoom en geuren detecteert.


EmotionLight Pro voor een wereld van kleur

U kunt uw Glasdraft Air aanpassen aan uw eigen stijl. Open een wereld van kleur door emotionLight Pro te verbinden met de Home Connect app en kiest u een kleur uit het kleurenspectrum.


Ruimtebesparend & Ongekend stil

De afzuiging is flexibel te plaatsen, waardoor de ruimte onder het aanrecht optimaal kan worden benut. Een van de mooie features aan de Siemens glassdraftAir is dat de afzuigkap erg stil is.