Siemens InductionAir Plus

De eerste editie van de InductionAir Plus is op de markt gebracht van Siemens. De Siemens kookplaten met geïntegreerde afzuiging zijn verbeterd. De luchtinlaat is zeer vlak en is van keramisch glas (7x33 cm) waardoor het de smalste luchtinlaat is. Het vetfilter is snel en makkelijk te vervangen.
3 Verschillende modellen

Er zijn totaal 3 modellen op de markt van Siemens, de ED777FQ25E is een combi-inductie kookplaat van 70 cm en is in te bouwen bij een 60 cm kast. Hiernaast zijn er ook twee flex-inductie kookplaten beschikbaar. De EX877LX67E is een opbouw variant. De tweede flex-inductie kookplaat is de EX807LX67E. Beide kookplaten hebben een breedte van 80 cm.


 

Design Siemens InductionAir Plus

Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Siemens inductionAir Plus. Dit product is afgewerkt met strakke lijnen en hoogwaardig materiaal. Het afzuigsysteem is uitgevoerd in een zwarte stijl en voorzien van keramisch glazen op de inductie kookplaat. De krachtige en vooral stille motor zuigt en verwijdert kookgeuren razendsnel.Siemens InductionAir Plus kopen?

Siemens InductionAir Plus kopen uit de Siemens studioLine collectie? Vraag vrijblijvend uw offerte aan bij Veldkamp Witgoed en Keukenapparatuur.