Siemens keukenapparatuur, stijlvol en efficiënt

Siemens keukenapparatuur is de perfecte keuze voor uw keuken. Lees hier alles over de geavanceerde functies, innovatief design en betrouwbare prestaties die Siemens te bieden heeft.


Hoe goed is Siemens keukenapparatuur?

Vaak krijgen we de vraag hoe goed Siemens keukenapparatuur (vooral inbouwapparatuur) nou eigenlijk is. Het antwoord daarop is simpel; Siemens keukenapparatuur is van zeer hoogstaande kwaliteit.


Siemens heeft al jarenlang een goede naam als het aankomt op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovaties. Dit is ook niet gek aangezien zij al sinds 1847 bestaan en sindsdien altijd bezig zijn geweest met nieuwe technologieën en verduurzaming. Door te kiezen voor Siemens investeer je in kwaliteit die lang meegaat.


Geavanceerde functies voor optimale prestaties:

Siemens keukenapparatuur is ontworpen met geavanceerde functies die zorgen voor optimale prestaties bij het koken. Of je nu een oven, kookplaat, koelkast of vaatwasser nodig hebt. Siemens biedt innovatieve technologieën die het koken gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan de vaste wateraansluiting bij stoomovens en koffiemachines zoals de en nog veel meer:


✔️ Stoomovens en koffiemachines met vaste wateraansluiting (CS958GDD1 en (CT918L1D0)

✔️ Ovens met camera/ bruiningsfunctie en zelfreinigingsfunctie (HN978GQB1)

✔️ Inductiekookplaten met flexibele kookzones (EX975LXC1E)

✔️ Vaatwassers met slimme sensoren (SN63H800BE)

✔️ Home connect functie op vrijwel alle apparatuur (KI86SHDD0)

✔️ CookConnect-systeem voor een samenwerking tussen afzuigkap en kookplaat (EX877NX68E en LR96CBS25)

✔️ OpenAssist op koelkasten, vriezers en vaatwassers (KI81RS0E0 en SR85E800LE)


 

Innovatief design voor een stijlvolle keuken

Naast functionaliteit hecht Siemens ook veel waarde aan het ontwerp van hun keukenapparatuur. Met strakke lijnen, hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen voegt Siemens een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Of je nu een klassieke of moderne keukenstijl hebt, Siemens keukenapparatuur past perfect bij verschillende interieurs. Er is dan ook een breed scala aan designs, van tijdloos roestvrij staal tot glas en luxueus zwart, waardoor je keuken er niet alleen functioneel uitziet, maar ook een lust voor het oog is.

Bekijk hier bijvoorbeeld de nieuwste Siemens studioline apparatuur in het elegante Blacksteel.


Waar is Siemens keukenapparatuur dan het goedkoopst?

Veldkamp Keukens is als Siemens Dealer gespecialiseerd in de Siemens keukenapparatuur en witgoed. Wij kunnen u de scherpste prijs geven voor deze stijlvolle en multifunctionele apparaten.


✔️ Nu ook met 5 jaar garantie bij aankoop van 4 inbouwapparaten


Voor de voorwaarden kijkt u op de Homepagina van Siemens


De Siemens inbouwapparatuur en vrijstaande apparatuur vindt u hier op onze website. Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en scherpste prijs!