Siemens Studioline keukenapparatuur

Een kleur die je (nog) niet veel ziet, is de kleur zwart in keukens. Maar geleidelijk aan komt daar verandering in. De Siemens studioLine blackSteel. Nu te zien bij Veldkamp Witgoed en Keukenapparatuur in Oldebroek.


Ben je op zoek naar keukenapparatuur dat nét iets extra's geeft aan jouw keuken? Kies dan voor de stijlvolle Studioline van Siemens. Dit assortiment bevat keukenapparatuur met een mooi, uniek design en innovatieve functies. Siemens heeft deze speciale studioLine ontwikkeld voor iedereen die een exclusieve uitstraling verkiest boven het gewone.

De Siemens studioLine omvat kookplaten, afzuigkappen, ovens, (combi)magnetrons, vaatwassers en koel-vrieskasten die naast een mooie uitstraling ook uitstekende prestaties leveren. Per productgroep is er zorgvuldig nagedacht over welke functionaliteiten echt waarde toevoegen aan de kwaliteit van het product.Voor een niet alledaagse dag, iedere dag

Het studioLine assortiment staat bekend om zijn buitengewone design en de unieke vormgeving. Een studioLine apparaat is dan ook meer dan zomaar een apparaat. Ze zijn namelijk ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar het buitengewone in het leven.


Een nieuwe definitie van schoonheid

De nieuwe ovens, samengesteld uit hoogwaardige materialen en voorzien van blackSteel afwerking, maken direct indruk. Het vernieuwde display overtuigt niet alleen door het weergeven van de menustructuur en functies, maar het is ook een lust voor het oog.

Strakkere lijnen, aangepaste kleurstelling. Bij het ontwikkelen van het studioLine design is men terug gegaan naar de basis. Met blackSteel afwerking, de roestvrijstalen draaiknop en de ovendeur met een donkere kleur zijn op elkaar afgestemd en vormen zo een perfect geheel.


Kookplaat, afzuiging en inspiratie

inductionAir

De inductionAir kookplaat is voorzien van twee flexZones waarop met meerdere pannen tegelijk of met een grillplaat kan worden gekookt. Hierbij hoeft geen rekening gehouden worden met vaste ronde kookzones. De kookplaat is eenvoudig te bedienen met de intuïtieve Dual lightSlider die er niet alleen mooi uitziet maar ook handig is in gebruik.


CombiAir

Naast de zeer uitgebreide inductionAir kookplaat is er ook de combiAir kookplaat. Deze kookplaat is voorzien van hetzelfde afzuigsysteem als de inductionAir. Verder biedt de combiZone aan de linkerkant u de mogelijkheid om de twee grote ronde kookzones aan elkaar te koppelen zodat u ook kunt koken en bakken met grotere pannen.

Nieuws-Siemens-InductionAir

 

Benadruk het buitengewone van het alledaagse: studioLine van Siemens.


Exclusiviteit in perfectie.

Het nieuwe studioLine assortiment. Fascinerend design. Uitgesproken prestaties.

Het hoogwaardige studioLine assortiment inspireert met een buitengewoon design en een unieke stijl. Een studioLine apparaat is niet slechts een apparaat, maar onderdeel van een ambitieuze levensstijl en een uitdrukking van uw persoonlijkheid. Het is gemaakt voor diegenen die geen genoegen nemen met het gewone, en van iedere dag iets buitengewoons willen maken.

 

Exclusiviteit binnen handbereik. Siemens presenteert de nieuwe studioLine serie: hoogwaardige studioLine bakovens en designer afzuigkappen met een elegant design in blackSteel, een sous-vide functie en vacumeer lade voor professioneel koken en een unieke smaakervaring.Ervaar de studioLine keuken. Geniet van exclusiviteit.

Ervaar de studioLine keuken. Geniet van exclusiviteit. Het is tijd om thuis te genieten van exclusief design en hoogwaardige keukenstyling. Ervaar nu zelf de studioLine keuken, inclusief studioLine inbouw apparaten, bij geselecteerde partners.Nieuw! Ontdek het exclusieve blackSteel design.

Ontdek het overtuigende blackSteel design Het studioLine assortiment is een blikvanger vanuit elke hoek. De apparaten maken het verschil door hun elegante en minimalistische uiterlijk. De nieuwe donkere voorkant, de grote roestvrijstalen knop en de deepBlack glazen deur tonen perfect hoe bijzonder dit assortiment is. Gecombineerd met jouw keukenkastjes maakt u van uw keuken een totaalbeeld van pure elegantie en exclusiviteit.

Een blikvanger vanuit elke hoek: de nieuw ontworpen studioLine bakovens.


 

Zet een nieuwe standaard: de nieuwe designer afzuigkappen.

 


Nieuw! Koken op het hoogste niveau: met de sous-vide functie en de vacumeer lade.

Professioneel koken was nog nooit zo eenvoudig. De nieuwe sous-vide functie brengt professioneel koken bij u thuis. Met 100 % stoom, worden vacuümverpakte ingrediënten verwarmd bij een lage temperatuur. Deze unieke kookmethode behoudt de vitaminen en het aroma en zorgt voor een exclusieve smaakervaring.

Koken op het hoogste niveau.

 

 

Voor intens genoegen: de vacumeerlade.

 

 


 

 

 

 

 

 


Indrukwekkend design. Exclusiviteit vanuit elke hoek

studioLine apparaten beschikken altijd over een esthetisch en weldoordacht design. Ze worden gekenmerkt door uniforme lijnen die leiden tot architectonische eenheid, en zijn gemaakt met vooruitstrevende materialen en vakkundige technieken. De functionaliteit van het ontwerp is volledig uniek: alle apparaten zijn perfect te combineren. Of u ze nu side-by-side wilt plaatsen of op elkaar: u heeft gegarandeerd een harmonieuze totaalindruk en een oogstrelend resultaat. Het is daarom geen verrassing dat studioLine's buitengewone en expressieve design heeft geleid tot prestigieuze designawards.


Meer kenmerken

Het studioLine assortiment bestaat uit de crème de la crème van Siemens huishoudelijke apparaten voor de keuken. Als studioLine eigenaar geniet u van Siemens innovatie in technologie en design op het hoogste niveau én heeft u toegang tot extra functies die exclusief beschikbaar zijn op studioLine apparaten.


Meer ervaring

Het alledaagse leven eenvoudig en tegelijkertijd buitengewoon maken. Dat is de claim van studioLine. Ontdek hoe de intelligente inbouw apparaten van Siemens u helpen meer tijd dan ooit te besparen, dankzij hun innovatieve technologieën.

 


Prestaties die ertoe doen. Op topsnelheid.

Bereid uw favoriete gerechten in de helft van de tijd, dankzij de studioLine oven met varioSpeed. Bijna alle studioLine bakovens zijn bovendien uitgerust met een kernthermometer Plus voor uitstekende braadresultaten.


Ontdek aantrekkelijke voordelen voor studioLine eigenaren.

studioLine van Siemens is de onvergelijkbare serie inbouw apparaten voor iedereen die meer verwacht van zijn aankoop: meer kwaliteit, meer advies en meer service. Kennis die alom bekend is in de keukensector. Als u meerdere studioLine apparaten koopt, wordt u VIP-klant waardoor u geniet van veel aantrekkelijk voordeel. Exclusiviteit is inclusief.


Een buitengewone levensstijl heeft een buitengewone keuken nodig.

studioLine wordt gekenmerkt door buitengewone functies, die alleen beschikbaar zijn in deze exclusieve serie ingebouwde apparaten. studioLine's moderne, hoogwaardige inbouw apparaten beschikken over innovatieve technologie en herkenbaar design dat indruk maakt met maximale prestaties en gebruiksgemak. Om alledaagse handelingen zo eenvoudig mogelijk te maken en daardoor buitengewone momenten te creëren, dat is de claim van studioLine. En dankzij de innovatieve technologie in onze ingebouwde, intelligente apparaten, kunnen ze deze claim ook waarmaken. Ontdek hoe Siemens huishoudelijke apparaten u helpen meer tijd te besparen dan ooit tevoren.


Vraag nu gelijk uw offerte aan voor uw gewenste keukenapparatuur via info@veldkampwitgoed.nl of kom langs in de winkel om dit te komen bekijken, het meest is werkend te zien bij ons.