V-ZUG keukenapparatuur zwitserse kwaliteit op zijn best.

Zwitserse perfectie voor uw huis. Sinds 1913.

V-ZUG maakt het leven gemakkelijker met state-of-the-art keuken apparaten, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid en milieu. De producten blinken uit in innovatieve technologie, een intuïtieve bediening en een minimalistisch design. Zo besparen we tijd en moeite in de keuken en kunnen we ons richten op andere, belangrijker aspecten van het huishouden. Kies voor eenvoud in uw huis en voor creativiteit in uw keuken. Ervaar de Zwitserse perfectie bij Veldkamp Keukens.


Bakovens


Onze bakovens hebben programma's met hoge vermogensniveaus en ze hebben een elegant, minimalistisch design. De geavanceerde technologie en intuïtieve gebruikersinterface zorgen voor een maximaal gebruikscomfort en perfecte resultaten zonder uitzondering.
Stoomovens


Dankzij de stoomovens is het nu ook voor thuiskoks mogelijk om in hun eigen keuken culinaire hoogstandjes te bereiden. De stoom in de stoomoven garandeert een nauwkeurige temperatuur- en vochtregulering, waardoor de intrinsieke smaak van de ingrediënten wordt versterkt en de textuur behouden blijft.Kookplaten


Dankzij inductietechnologie zijn maaltijden in recordtijd klaar met een minimaal energieverbruik en een maximale veiligheid. Onze strak vormgegeven kookplaten combineren innovatieve technologieën voor een maximale kooksnelheid met precisie en eenvoud.
Vaatwasmachines


Onze vaatwasmachines reinigen voorzichtig maar efficiënt en met een gering energieverbruik. Zo heeft u als thuiskok altijd perfect schoon vaat- en glaswerk.


Wijnkoelers


Wijn is het lekkerst op precies de juiste temperatuur. Als wijnliefhebber kunt u met onze wijnkoelers favoriete wijnen op de ideale temperatuur houden zodat u ze in een vingerknip perfect kunt serveren aan familie of vrienden.
Nieuw parelglas

Naast de bestaande spiegelglasvarianten in het assortiment – zwart en grijs (platinum) – introduceert V-ZUG de gloednieuwe Pearl-afwerking. Een rijke champagnekleur met een elegante glans die zowel lichte als donkere keukens perfect complementeert. Het spiegelglas weerkaatst de omgeving en het licht, en laat de fronten van de keukentoestellen naadloos verdwijnen in het interieur. ‘Pearl’ plaatst zichzelf dus niet op de voorgrond, maar maakt diepe indruk met betrouwbare kwaliteit – een belichaming van de Zwitserse filosofie.


LET OP VZUG APPARATUUR IS UITSLUITEND TE KOOP VIA ONZE GROOTHANDEL WWW.KEUKENGROOTHANDELVELDKAMP.NL