Keukenatelier Luzo

Keukenatelier LUZO

Keukenatelier LUZO biedt luxe en exclusieve maatwerk keukens aan. Alle LUZO keukens worden door ervaren meubelmakers op maat gemaakt. Een LUZO keukenontwerp is uniek en wordt geheel naar uw wens samengesteld. Ambacht en een hoogwaardige afwerking staan hierbij centraal.

"100% tevreden klanten, daar doen wij alles voor. LUZO staat voor u klaar."

In onze keukenstudio vertalen wij uw wensen en stijl in een passend keukenontwerp. Pas zodra echt alle puntjes op de i staan, gaan wij voor u aan slag! Geen opdringerige verkopers, maar wél vakmanschap en service! Wij verzorgen alles van ontwerp, tot de productie, het plaatsen van alle apparatuur en de nazorg. Wij streven naar optimale service en 100% tevreden klanten.

Luzo keuken

Elke LUZO keuken is uniek!

LUZO werkt samen met ambachtelijke meubelmakers, die met de beste materialen uw maatwerk keuken creëren!

Luzo logo

LUZO's Keukenontwerp

Een LUZO Keukenontwerp sluit perfect aan op uw wensen.

Exclusieve topklasse keuken laten ontwerpen? Door onze jarenlange ervaring hebben wij keer op keer ervaren wat belangrijk is voor een goede keuken. Hoogwaardige materialen, de beste keukenapparatuur, praktische en mooie keukenwerkbladen en ambachtelijk vakmanschap komen bij LUZO samen in een exclusief keukenontwerp.

Hoogwaardige materialen voor jarenlang kookplezier

De gebruik te maken van hoogwaardige materialen kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. Bij de keuze van materialen staat duurzaamheid voorop. Voor onze fronten maken wij bijvoorbeeld gebruik van massief eikenhout en Dekton meubelpanelen.

studioLine ovens
studioLine inductie

De beste high end keukenapparatuur van exclusieve keukenapparatuur merken

Een topklasse keuken verdiend high end keukenapparatuur. Uw keuken kan uitgerust worden met high end keuke apparatuur van merken als V-ZUG, Sub Zero Wolf, Gaggenau, BORA, Siemens, Gutmann, Fhiaba en Barazza. In onze showroom laten wij u graag kennismaken met alle mogelijkheden die deze topmerken te bieden hebben.

Mooie keukenwerkbladen van de beste materialen

Een keukenblad is een belangrijk onderdeel van een keuken. Functionaliteit gaat hand in hand met design. Wij bieden keukenbladen van hoogwaardige materialen zoals marmer, graniet, composiet, keramiek, RVS en dekton.

studioLine ovens
studioLine inductie

Op zoek naar een droomkeuken?

Neem vrijblijvend contact op met de keukenexperts van LUZO.