Keukens voor uw project

Zakelijk keukens kopen.


Wij leveren kwaliteit tegen de juiste prijs. onze offertes zijn altijd helder, zonder verrassingen achteraf en opgebouwd met stuksprijzen.

In onze showroom in Oldebroek staan diverse keukens opgesteld kom gerust eens lans, beter is wel een afspraak te maken.


info@keukengroothandelveldkamp.nl

0525631796


Liever een afspraak op locatie.? onze project specialisten komen graag bij u langs om dit bij u op locatie te bespreken.
Van begin tot eind.

Betrek Veldkamp bij uw project en maak uw wensen in een 1e gesprek kenbaar. Wij komen met een passende tekening en offerte en staan vervolgens gedurende het volledige traject voor u klaar.

Van advies tot de begeleiding van bewoners of kopers, de levering, installatie en service.
Keukens op maat voor vastgoedbeheerders


Als vastgoedbeheerder heeft u te maken met veel partijen. Bij investeringen in nieuwbouw- of renovatiewoningen komt er tijdens de bouwfase veel kijken. Veldkamp heeft jarenlange ervaring in het projectmatig inzetten van vastgoedkeukens. U kan rekenen op flexibiliteit en uitstekende nazorg.


Stijlvolle keukens voor bedrijven


Geen kantoor is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze keukens. In onze uitgebreide collectie vindt u altijd wel een passende keuken voor uw kantoor of ander project.

Met onze hedendaagse keukenstijlen, het brede programma aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur én uw wensen maken we samen de beste oplossing voor uw situatie. als u het wenst passen wij een keukenconcept volledig op uw wensen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden?


info@keukengroothandelveldkamp.nl

0525631796
Onderstaand een paar veel gangbare project opstellingen.