Bora verlichting de lamp voor je keuken die je hebben wil

Ben je op zoek naar een echte blikvanger qua verlichting voor in je keuken? Dan is de BORA verlichting zeker iets voor jou. Dit is een innovatief verlichtingssysteem dat ontworpen is voor de kookplaten van BORA. Ontdek alles wat je zou moeten weten over de BORA verlichting en waarom dit de lichtbron is die je hebben wil.

Bora verlichting koop je natuurlijk bij veldkamp Keukens in Oldebroek.
BORA verlichting

De BORA verlichting is het verlichtingssysteem dat bestaat uit lineaire of verticale hanglampen die boven het werkblad, de kookplaat of de eettafel hangen. Deze multifunctionele verlichting is geschikt als sfeerverlichting, maar ook als directe lichtbron voor het koken. Verder is de BORA verlichting dimbaar en is de lichttemperatuur aanpasbaar. Zo creëer je de optimale lichtsfeer in elke situatie. De BORA verlichting is erg eenvoudig te bedienen met een draai- of lichtschakelaar. Zowel de horizontale als verticale hanglampen van BORA zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: mosgroen, roségoud en zwart. Zo stem je het lichtplan voor jouw keuken eenvoudig af op elke keukenstijl.

Bora verlichting koop je natuurlijk bij veldkamp Keukens in Oldebroek.


De Lineaire en verticale hanglampen (HORIZON en STAR) van Bora

BORA verlichting is leverbaar als een lineaire hanglamp (BORA Horizon) en als verticale hanglamp (BORA Stars). zowel bij de Stars als de Horizon is de verlichting dimbaar, en zorgen ze voor de perfecte verlichting en een prettige sfeer in elke situatie.

De Bora Stars en Horizon koop je natuurlijk bij veldkamp Keukens in Oldebroek.
BORA Horizon: een lineaire hanglamp voor werk en sfeerlicht.


BORA Horizon de lineaire hanglamp die geschikt is als directe lichtbron boven het kookveld, maar ook als sfeerverlichting boven de eettafel. De lichttemperatuur is instelbaar op vijf niveaus . Ook is de lichtsterkte traploos te dimmen. Waardoor je altijd tijdens het koken en dineren over de juiste verlichting en een sfeer beschikt. Ook is de BORA Horizon met handgebaren eenvoudig te bedienen.

De Bora Horizon koop je natuurlijk bij veldkamp Keukens in Oldebroek.
BORA Stars.


BORA Stars  een hanglamp dat een toonbeeld van innovatief design en geavanceerde techniek is. Een variabel verlichtingssysteem van BORA Stars is niet alleen een lichtbron, maar zeker ook een centrale lamp in je interieur. De lichtbuis/lichtbuizen kunnen met een draai- of lichtschakelaar worden gedimd.

De Bora Stars koop je natuurlijk bij veldkamp Keukens in Oldebroek.